ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Στην Εσπανιόλ ο Ρομπέρτο!»

roberto

Σύμφωνα με ισπανικά Μέσα ενημέρωσης, ο 30χρονος πορτιέρο του Ολυμπιακού θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες από την διοίκηση του συλλόγου της Βαρκελώνης.


Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Όλα δείχνουν πλέον ότι ο Ρομπέρτο θα αποτελέσει παρε΄λθόνγια τον Ολυμπαικό!

Ο Ισπανός εμβληματικός πορτιέρο μετά από παρουσία τριών ετών στους πρωταθλητές Ελλάδας ετοιμάζεται να κάνει πράξη τον επανατρισμό του για λογαριασμό της Εσπανιόλ

Συγκεκριμένα, η τοπική εφημερίδα, «Τiempo de Espanyol» τονίζει στο δημοσίευμά της ότι η ομάδα της Καταλωνίας θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του αρχηγού των ερυθρολεύκων καθώς έχει συμφωνήσει και με τον ίδιο αλλά και τον Ολυμπιακό και αναμένεται αρκετά σύντομα να υπάρξει και η σχετική ανακοίνωση.

Αξίζει να τονιστεί ότι το εν λόγω δημοσίευμα στηρίζεται και το σχετικό δημοσίευμα της ”Mundo Deportivo”,

«Ο Ρομπέρτο Χιμένεθ θα είναι τερματοφύλακας της Εσπανιόλ μέσα στις επόμενες ώρες. Η Εσπανιόλ έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με την “Tiempo de Espanyol”. Η ομάδα σύντομα πρόκειται να ανακοινώσει την μεταγραφή»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός φέρεται να αποδέχθηκε την πρόταση ύψους 3,5 εκατ. ευρώ, που κατέθεσε η Εσπανιόλ, ενώ αυτή τη στιγμή γίνονται συζητήσεις για να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button