ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην ελίτ η Ακαδημία του Θρύλου!

Οι άνθρωποι του ECA, που ασχολούνται με τις Ακαδημίες των Ευρωπαϊκών Συλλόγων, επισκέφθηκαν το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού.

 

 

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός διοργάνωσε μία ενδιαφέρουσα ξενάγηση, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, για την Ομάδα Εργασίας “Youth Working Group” του ECA, η οποία ασχολείται με τα ζητήματα των Ακαδημιών των Ευρωπαϊκών Συλλόγων.

Το πρωί της Δευτέρας, οι άνθρωποι του ECA επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Θρύλου, εκεί όπου «χτίζεται» καθημερινά η πρώτη ομάδα, αλλά και «σμιλεύεται» το «αύριο» του Συλλόγου μας, μέσω των Ακαδημιών!

Την ομάδα εργασίας υποδέχθηκαν και φιλοξένησαν στο Ρέντη ο Σύμβουλος Στρατηγικής της Διοίκησης, κ. Κριστιάν Καρεμπέ, ο Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων, κ. Κωνσταντίνος Βερνίκος, καθώς και ο Διευθνυτής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Δομένικος Μασούλας.

Οι τρεις άνδρες ξενάγησαν την Ομάδα Εργασίας του ECA, σε όλους τους χώρους του προπονητικού κέντρου της ομάδας μας. Κατά τη διάρκειά της, οι εκπρόσωποι του ECA είχαν την ευκαιρία να μάθουν πολλές λεπτομέρειες, για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η Ακαδημία του Ολυμπιακού, αλλά και για τις σημαντικές επιτυχίες, τις οποίες διαρκώς σημειώνει.

Οι ίδιοι είχαν πολλές ερωτήσεις, τις οποίες έθεσαν στους κ.κ. Καρεμπέ, Βερνίκο και Μασούλα και συνολικά έδειξαν ιδιαίτερο ενθουσιασμό, για τον τρόπο με τον οποίο «τρέχει» η Ακαδημία του Θρύλου.

 

Τόσο οι εγκαταστάσεις, όσο και η λειτουργία του έμψυχου δυναμικού των Ακαδημιών, άφησαν τους συμμετέχοντες στην Ομάδα εργασίας, με τις καλύτερες των εντυπώσεων. Τους εκπροσώπους του ECA χαιρέτησε και ο κ. Τάκης Λεμονής, ενώ στο τέλος είδαν και τον Αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, κ. Σάββα Θεοδωρίδη, με τον οποίο επίσης συνομίλησαν.

Στις δηλώσεις τους, τις οποίες μπορείτε να δείτε στο βίντεο του Olympiacos TV, οι κ.κ. Καρεμπέ, Μασούλας, Nuno Gomez (Ακαδημία Benfica) και Olivier Jarosz (Senior Manager ECA) δήλωσαν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από τη σημερινή ξενάγηση και τη γενικότερη συνεργασία της Ομάδας Εργασίας του ECA με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, επάνω σε θέματα Ακαδημιών.

Οι εκπρόσωποι του ECA παρέλαβαν δώρα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και αποχώρησαν για το ξενοδοχείο Hilton, όπου η Ομάδα Εργασίας θα συνεδριάσει και όπου ο κ. Μασούλας θα κάνει μία ακόμη πιο εκτενή παρουσίαση της Ακαδημίας του Ολυμπιακού μας.

Αναλυτικά οι συμμετέχοντες στην Ομάδα Εργασίας του ECA και τα κλαμπ, τα οποία εκπροσωπούν:

Patrick Van Leeuwen – Maccabi Tel-Aviv FC

Jean Kindermans – RSC Anderecht

Kristjan Markovic – NK Domzale

Nuno Miguel Ribeiro (Gomez) – SL Benfica

Peter Pekara – MSK Zilina

Alen Rivetti – NK Rijeka

Roberto Samaden – FC Internationale Milano

Patricia Silva Lopes – Sporting Clube de Portugal

Dragan Soldo – NK Siroki Brijeg

Jon Berasategi Zabala – Athletic Club (Bilbao)

Andrei Vashkevich – FC Bate Borisov

Allan Gaarde – Aalborg BK

Olivier Jarosz – ECA

Konstantin Kornakov – LTT Sports

 

Στο ξενοδοχείο Hilton, όπου συνεχίστηκαν οι εργασίες, παρών ήταν και ο πρόεδρος του Youth Working Group, κ. Έντουιν Φαν ντερ Σάαρ, ο οποίος παρακολούθησε επίσης την παρουσίαση του κ. Μασούλα, για την Ακαδημία του, Θρύλου, μαζί με άλλα μέλη του YWG, οι οποίοι δεν ήταν παρόντες στην πρωινή ξενάγηση.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button