ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στην Εθνική Καναδά ο Παυλίδης!

1-338Ο έμπειρος κι επιτυχημένος προπονητής των «ερυθρόλευκων» Χάρης Παυλίδης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών του Καναδά.

Μια συμφωνία, η οποία έρχεται να εκτοξεύσει στα ύψη το προφίλ και το πρεστίζ του Θρύλου σε παγκόσμιο επίπεδο για ακόμη μία φορά.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ανάληψη των τυχών της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών του Καναδά από τον Χάρη Παυλίδη, σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές Ελλάδας, αφού θα συνεχίσει να προσφέρει τις ανεκτίμητες υπηρεσίες του στους «ερυθρόλευκους», με τους οποίους τα τρία προηγούμενα χρόνια έχει πανηγυρίσει ισάριθμες κατακτήσεις ευρωπαϊκών τροπαίων (LEN Trophy τη σεζόν 2013-14, Πρωτάθλημα Ευρώπης το 2014-15 και Σούπερ Καπ Ευρώπης την περίοδο 2015-16).

Με αφορμή τη σπουδαία συμφωνία του Χάρη Παυλίδη, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανακοίνωσή του θέλησε να τον συγχαρεί δημόσια:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., συγχαίρει τον Χάρη Παυλίδη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας πόλο Γυναικών του Καναδά και του εύχεται καλή επιτυχία στην νέα μεγάλη πρόκληση της καριέρας του. Από τη νέα θέση την οποία αναλαμβάνει ο Χάρης Παυλίδης, δεν επηρεάζεται σε καμία περίπτωση η άσκηση των καθηκόντων του στην ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, στην οποία παραμένει για να συνεχίσει το πετυχημένο έργο του.»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button