ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Αγία Πετρούπολη η Κ-16 του Θρύλου

Με προορισμό την όμορφη πόλη της Ρωσίας αναχώρησε η αποσοτλή της Κ-16 των «ερυθρόλευκων», ώστε να συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά.

 

Την ευκαιρία να αποκτήσει σημαντικές αγωνισιτκές παραστάσεις, αλλά και να αποκομίσιε πολύτιμες εμπειρίες διεθνών αγώνων, θα έχει η Κ-16 του Ολυμπιακού, με την συμμετοχή της στο τουρνουά «XII International Youth League Tournament Yuri Mozorov», που διεξάγεται στην Αγία Πετρούπολη.

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή αναχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης (24/8) με προορισμό την όμορφο ρωσική πόλη και σίγουρα η παρουσία της και μόνο αποτελεί πολύ μεγάλη πρόκληση

Οι πιτσιρικάδες του Δημήτρη Μαυρογενίδη έχουν τοποθετηθεί στον  Β’ όμιλο μαζί με την Ζενίτ, την Λίβερπουλ, την Ελσίνκι και την Μαρσέιγ ενώ στον Α’ όμιλο είναι η Μπενφίκα, ο Ερυθρός Αστέρας, η Γιουβέντους, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Κολομιάγκι Αγίας Πετρούπολης.

Ο Ολυμπιακός θα παίξει την Παρασκευή 25/8 με την Ζενίτ, το Σάββατο 26/8 με την Λίβερπουλ και την Μαρσέιγ και την Κυριακή 27/8 με την Ελσίνκι. Την Κυριακή έχουν προγραμματιστεί και οι αγώνες κατάταξης.

Η Ακαδημία μας είχε κληθεί και το καλοκαίρι του 2016 στο τουρνουά της Ζενίτ με την Κ-13 της και κλήθηκε εκ νέου στο πολύ σημαντικό τουρνουά για ομάδες Κ-16 το οποίο είναι εξαιρετικά αναβαθμισμένο λόγω και της προετοιμασίας της Ρωσίας για την φιλοξενία του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου το καλοκαίρι του 2018.

Στην Ρωσία για την Κ-16 ταξίδεψαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Παπαδόπουλος Νικόλαος, Τόλιος Μιχαήλ, Κεραμίδας Ευάγγελος, Αρσενίδης Δημήτριος, Παυλής Εμμανουήλ-Χρήστος, Σουρλής Βασίλειος, Ντότης Βασίλειος, Γούλας Θωμάς, Γεωργακόπουλος Ηλίας, Νικόλης Νικήτας, Τσάβος Άγγελος, Τζόρβας Δημήτριος, Ασλανίδης Κυριάκος, Τιμολέων Άγγελος, Θεοδωρόπουλος Βασίλειος-Σπυρίδων, Καραργύρης Ηλίας, Πολύδωρος Ιωάννης, Αντωνόπουλος Παναγιώτης.

Στην αποστολή είναι και οι προπονητές Δημήτρης Μαυρογενίδης, Νίκος Τοπολιάτης, ο γυμναστής Κώστας Σοφιανός, ο προπονητής τερματοφυλάκων Σωκράτης Κοψαχείλης και ο φυσιοθεραπευτής Νίκος Κώστας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button