ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στα “ερυθρόλευκα” ο Παρέδες!

Παίκτης του Ολυμπιακού με τον επισημότερο τρόπο είναι ο δεξιός μπακ Χουάν Κάρλος Παρέδες. Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ, με μία λιτή ανακοίνωση γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Παρέδες αποκτήθηκε από την αγγλική Γουότφορντ στην οποία δεν είχε πολύ μεγάλο χρόνο συμμετοχής και αναμένεται να καλύψει το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας των πρωταθλητών.

Mε τους Άγγλους αγωνίστηκε συνολικά σε 61 αγώνες και από σήμερα θα φοράει την ερυθρόλευκη. Σημειώνεται δε ότι είναι η τρίτη μεταγραφή του Ολυμπιακού την χειμερινή περίοδο μετά από αυτή του Ανσαριφάρντ και του Σισοκό.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του αμυντικού από το Εκουαδόρ, Χουάν Κάρλος Παρέδες Ρεάσκο, από την Αγγλική Γουότφορντ.

O άσος από το Εκουαδόρ θα αγωνιστεί δανεικός στους πρωταθλητές Ελλάδος όπως γνωστοποιήθηκε από την ανακοίνωση της Γουότφορντ ,οι οποίοι όμως διαθέτουν οψιόν αγοράς:

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ακραίος μπακ της Γουότφορντ, Χουάν Κάρλος Παρέδες, θα συνεχίσει ως δανεικός στον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας διατηρούν επίσης οψιόν απόκτησης του διεθνούς παίκτη από το Εκουαδόρ το καλοκαίρι.

Ο 29χρονος Παρέδες, έπαιξε 61 φορές για τη Γουότφορντ από το 2014, όταν και αποκτήθηκε από την Μπαρτσελόνα του Εκουαδόρ».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button