Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Σταματήστε να ξεφτιλίζεστε!»

10464091_10152483360069407_8589698481324758632_n

Την οργή του για τον τρόπο που παρουσιάστηκε από μία μερίδα Τύπου το θέμα της μεταγραφής του Αρτούρ Μαζουακού στη Γούεστ Χαμ, εξέφρασε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Θέση για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζονται από μία μερίδα του Τύπου κάποια σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό στη γενικότερη βάση τους, πήρε ο Κώστας Καραπαπάς με τη βοήθεια των social media.

Με αφορμή το θέμα που προέκυψε με την υπόθεση της μεταγραφής του Αρτούρ Μαζουακού στη Γουέστ Χαμ, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ ανέβασε μήνυμα, μέσω του οποίου συμβούλεψε όλους εκείνους, που πάνε να δημιουργήσουν θέμα εκεί που δεν υπάρχει.

Αναλυτικά τί έγραψε ο Κώστας Καραπαπάς:

«Οι μικροί συκοφάντες του συκοφαντικού βόθρου ξαναχτυπούν: “Θέμα” λέει ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Γουέστ Χαμ το θέμα που προέκυψε με τη μεταγραφή Μαζουάκου. Αυτά στον τίτλο! Διότι μέσα λένε ουσιαστικά ότι οι άνθρωποι της Γουέστ Χαμ τους είπαν: Κάντε μας τη χάρη, αυτά τα λύνουν οι ομάδες ΟΧΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ!!! Επαναλαμβάνω λοιπόν γιατί δεν το κατάλαβαν οι μικροί και μεγάλοι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ: η Γουέστ Χαμ ασχολείται με τους μάνατζερ και μάλιστα από τη δική της πλευρά! Τους “δικούς της” ψάχνει. Σταματήστε να ξεφτιλίζεστε. Αλλά τι λέω. Το έχετε στο dna σας να είστε ξεφτιλισμένοι!».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button