ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σταμάτησε στα 22!

Σαρωτικός ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον ΝΟ Πατρών με 22-3 κι έκλεισε με το απόλυτο νικών τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην Α1 για το 2016.

Με κεκτημένη ταχύτητα από την εντυπωσιακή εμφάνση κι ευρεία του νίκη επί της Νις με 15-2, ο Ολυμπιακός βούλιαξε με 22-3 τον ΝΟ Πατρών στο «Παπαστράτειο» για την όγδοη αγωνισιτκή της Α1 πανηγυρίζοντας το «8Χ8» στην Α1.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας έκλεισαν με εντυπωσιακό τρόπο τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2016. Μία απόλυτα επιτυχημένη χρονιά που τους έφερε μέχρι τον τελικό του Champions League και συνοδεύτηκε από την κατάκτηση ενός ακόμα νταμπλ.

Πρώτος σκόρερ στο παιχνίδι με τον Ν.Ο. Πατρών στο οποίο δεν αγωνίστηκαν οι Γιόζιπ Πάβιτς και Μλάνταν Γιάνοβιτς, ήταν ο Γιάννης Φουντούλης με 5 τέρματα και ακολούθησαν με 4 ο Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς, με 3 οι Άλμπερτ Εσπανιόλ και Κώστας Μουρίκης με 2 οι Μανώλης Μυλωνάκης και Χριστόδουλος Κολόμβος και Στέλιος Αργυρόπουλος και με ένα ο Μανώλης Πρέκας.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 7-1, 5-1, 7-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Μυλωνάκης 2, Δελακάς, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 5, Μπούσλιε, Ποντικέας, Αργυρόπουλος 2, Μουρίκης 3, Κολόμβος 2, Εσπανιόλ 3, Πρέκας 1

Ν.Ο. Πατρών: Αθανασόπουλος, Κανελλόπουλος, Τουλγαρίδης 1, Καλλιοράκης, Φύκουρας 1, Κωνσταντακόπουλος, Παπάκος, Γκότσης 1, Βικάτος, Διπλαγός, Λιμαράκης, Δουρίδας, Πασσάς

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button