ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σταμάτησαν στα 11 οι Έφηβοι!

Σαρωτικοί οι Έφηβοι του Ολυμπιακού διέλυσαν με το εκκωφαντικό 11-0 τον Πλατανιά για την 22η αγωνιστική της Super League.

 

 

Επίδειξη δύναμης, αλλά και εκτελστικής ικανότητας πραγματοποίησε η Κ-17 του Ολυμπιακού, η οποία συνέτριψε με το εντυπωσικαό 11-0 τον Πλατανιά στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για την 22η αγωνιστική της Super League συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία της προς έναν ακόμη τίτλο!

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν σε καταπληκτική ημέρα τον Τσιριγώτη, ο οποίος πέτυχε μισή … ντουζίνα τέρματα οδηγώντας εκ του ασφαλούς τον Θρύλο στην πιο ευρεία νίκη της ιστορίας του τμήματος!

Συγκεκριμένα, ο Τσιριγώτης κούνησε το … πλεκτό στα παρακάτω λεπτά (3′, 12′, 21′, 29′, 54′, 78′), με τον Βοΐλη να πετυχαίνει άλλα δύο (7′, 38′) και τα υπόλοιπα οι Ζιάκας (40′), Κατσούκης (58′) και Φυτόπουλος (86′).

Μετά από αυτή την εκπληκτική τους επιτυχία, οι Έφηβοι του Θρύλου παρέμειναν ακλόνητοι στις πρώτες δύο προνομιούχες θέσεις της βαθμολογίας, που οδηγούν στο Final 4 του πρωταθλήματος.

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης (62′ Βεζύρης), Κακάμης, Παπαγγελής, Παπαδόπουλος, Γκοτζαμανίδης, Νεοφυτίδης, Ντουμάνης (46′ Κατσούκης), Τσερκώνης, Βοΐλης (46′ Μπουλάρι), Τσιριγώτης, Ζιάκας (46′ Φυτόπουλος)

Πλατανιάς: Πενταράκης, Κατσαρός, Αργυρουδάκης (43′ Αναγνωστόπουλος), Σηφακάκης (15′ Κακαβελάκης), Αναστασόπουλος, Ντόις (75′ Χατζημαρινάκης), Στεφανίδης (52′ Βρέτο), Σταυρουλάκης, Γιακουνάκης, Παπαγεωργίου, Κομισόπουλος (55′ Κομισόπουλος)

Σχετικά Άρθρα

Back to top button