ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στέρεψαν οι δικαιολογίες

Oι δικαιολογίες, σόρι, αλλά πλέον στέρεψαν . Ο Ολυμπιακός έχασε από την ΑΕΚ το Κύπελλο Ελλάδας,έχοντας αντιπάλους παίκτες που ο ίδιος για διάφορους λόγους είχε απομακρύνει από το ρόστερ, αλλά και Αμερικανούς  που δικαιολόγησαν απο που έρχονται  και όχι από τα lidl..

Αν και στον αθλητισμό ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μιλάς για ντροπή, εγώ θα ξεφύγω λίγο και θα το πω. Δύο φορές να χάνει από αυτή την ΑΕΚ είναι πολύ απλά ΝΤΡΟΠΗ. Είσαι ομάδα της Ευρωλίγκα, έχεις λυγίσει  ΟΜΑΔΑΡΕΣ και χάνεις από τον Μαυροειδή,τον Σάκοτα και τον…Λαρεντζάκη , και άλλους που δεν αγγίζουν ούτε τα μισά χρήματα από αυτά που παίρνουν οι καλοπληρωμένοι Πειραιώτες. . Αυτούς όμως ακριβώς δεν μπορώ παρά να τους αποθεώσω. Γιατί έβγαλαν καρδιά και ψυχή. Πάλευαν για κάθε φάση, πίεζαν πραγματικά σκοτωνόντουσαν. Αρα, θα πρέπει να τους αποδώσουμε ένα μεγάλο RESPECT.

Και από την άλλη τι είχες; Eνα Σπανούλη που πήγε να το πάρει μόνος του, ένα Στρέλνιεκς και λίγο από Μακλίν και Μιλουτίνοφ.   Αντί ΟΛΟΙ να σκιστούν να δώσουν μία χαρά στον κόσμο και στους Αγγελόπουλους μπήκαν μέσα χωρίς πάθος.  Κυπέλλάκι κυπελλάκι το λέμε αλλά ήταν τίτλος. Ας μην πήγαιναν αν το υποτιμούν που δεν το υποτιμάει κανείς.

Το ξαναγράψαμε. Ο Ολυμπιακός έχει χάσει την ταυτότητα του. Δεν έχει αυτό το πάθος ,αυτή τη δύναμη που τον χαρακτήριζε. Και σε αυτό φταίει και ο Σφαιρόπουλος. Που συνεχίζει να κάνει λάθη, και στις επιλογές παικτών και στη διαχείριση και πλέον έχει χάσει και τον έλεγχο. Ρόμπερτς και Τόμπσον  είναι κακοί και ειδικά ο πρώτος γιατί τον δεύτερο τον έχει αχρηστεύσει ο ίδιος ο προπονητής. Δεν υπάρχει πλέον πισωγύρισμα και η ομάδα πρέπει να αλλάξει πράγματα.  Ποιά; Ας τα δούν αυτοί που διαχειρίζονται πράγματα και που πληρώνουν.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button