ΜΠΑΣΚΕΤ

«Σπουδαίος παίκτης ο Σπανούλης!»

Με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τον Ολυμπιακό και τον αρχηγό του αναφέρθηκε ο Έρικ Γκριν, ο οποίος επιστρέφει στο ΣΕΦ ως αντίπαλος των Πειραιωτών. 

 

Την Βαλενθια θα φιλοξενήσει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμτπης στο πλαίσιο της 23ης αγωνισιτκής της Ευρωλίγκα

Μάλιστα, η αναμέτρηση του ΣΕΦ θα έχει μία ιδιαιεροτητα και αυτή δεν είναι άλλη από τη επιστροφή του Έρικ Γκριν ως αντίπαλος των «ερυθρόλευκων»

Ο Μαρικανός γκαρντ, ο οποίος πραγμαοτποιεί φέτος εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα των «νυχτερίδων» στις δηλώσεις που παραχώρησε, αφιέρωσε εγκωμιαστικά σχόλια για τον Θρύλο και τον φυσικό του ηγέτη Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έρικ Γκριν

Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα πολύ ξεχωριστό παιχνίδι. Ήμουν στο Final Four πέρσι, φτάσαμε στον τελικό του πρωταθλήματος. Μου άρεσε ο κόσμος, η ομάδα. Θα είναι ευχάριστο να αντιμετωπίσω τον Ολυμπιακό κι ελπίζω να τον νικήσουμε. Θα είναι ωραίο που θα γυρίσω στην Ελλάδα, αλλά πιο πολύ θέλω να νικήσουμε.»

Για την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ: «Είναι πολύ δύσκολη έδρα, λίγες ομάδες μπορούν να νικήσουν εκεί. Ο Ολυμπιακός έχει σπουδαίους οπαδούς και πολύ καλή ατμόσφαιρα. Είναι επίσης καλή ομάδα. Είχαμε παίξει καλά στην έδρα μας κι ελπίζω να κάνουμε το ίδιο κι εκεί».

Για τον Βασίλη Σπανούλη: «Ο Σπανούλης είναι σπουδαίος παίκτης. Δεν είχε παίξει στον πρώτο γύρο. Παίρνει πολλές φάσεις, σκοράρει, δημιουργεί, παίρνει ριμπάουντ. Είναι προφανές ότι πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα για 40 λεπτά. Δεν μπορείς να νικήσεις μία τέτοια ομάδα αν παίξεις άμυνα για 35 λεπτά. Πρέπει να είμαστε καλοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.»

Για το Κύπελλο και τον τραυματισμό του: «Eίναι δύσκολο γιατί ήμασταν αφοσιωμένοι να πάρουμε έναν τίτλο όπως το Copa Del Rey. Τώρα τελείωσε όμως και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο ματς, αλλά και για το πρωτάθλημα. Θέλουμε να συνεχίσουμε να χτίζουμε και να βελτιωνόμαστε καθημερινά. Είμαι πολύ καλύτερα. Ο τραυματισμός με είχε κρατήσει λίγο πίσω, είχα πρόβλημα στο περπάτημα, στο τρέξιμο, στο άλμα. Με ενοχλούσε πολύ. Πλέον έχω επιστρέψει, είμαι υγιής, έχω αυτοπεποίθηση. Πλέον βάζω τα σουτ μου, σουτάρω πιο εύκολα. Είμαι στο σωστό δρόμο.»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button