ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σπίτι μου, σπιτάκι μου!

Συμπληρώθηκαν περίπου 20 ημέρες από την τελευταία ημέρα που ο Ολυμπιακός πάτησε στο γρασίδι του γηπέδου Καραϊσκάκη και όπως έιναι φυσικό, μας έχει λείψει ιδιαίτερα.

Ωραίες οι γιορτές, ωραία η γαλοπούλα, ωραία η ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων, ωραία τα δώρα αλλά ας επιστρέψουμε στην δική μας ερυθρόλευκη πραγματικότητα! Ας επιστρέψουμε στο μέρος που αγαπάμε και που αποτελεί σημείο συνάντησης για τις παρέες. Ας επιστρέψουμε στο σπίτι μας!

Το σπίτι μας, το γήπεδο Καραϊσκάκη, ανοίγει για πρώτη φορά τις θύρες του την νέα χρονιά και υποδέχεται άπαντες τους ερυθρόλευκους, παίκτες, προπονητή, Πρόεδρο, φιλάθλους, όλους στην έναρξη του δευτέρου γύρου. Του γύρου που στο τελείωμά του ευελπιστούμε όλοι να βρει τον Ολυμπιακό να στέφεται πρωταθλητής για 44η φορά στην ιστορία του.

Εκεί, στο Φαληρικό γήπεδο θα ξεκινήσει να γράφεται εκ νέου η ιστορία και για το 2017 από την ομάδα μας αλλά και από τις παρέες.

Οι πατεράδες με τα πιτσιρίκια τους, οι φίλοι, οι συγγενείς, οι γνωστοί, ακόμη και οι άγνωστοι που στα σκαλοπάτια και, όχι στα τσιμέντα αλλά στα πλαστικά πλέον, γνωρίστηκαν και παρακολουθούν μαζί τους αγώνες, όλοι θα είναι εκεί. Ακόμη όμως και αυτοί που για τους δικούς τους λόγους πιθανώς δεν θα καταφέρουν να βρεθούν στον Ναό θα είναι εκεί ψυχικά και θα παρακολουθούν τις προσπάθειες της ομάδας στον πρώτο αγώνα της νέας χρονιάς.

Πως να αλλάξουν οι συνήθειες. Πως να αλλάξει αυτό που αγαπάμε. Πως να μην είμαστε εκεί! Η ιστορία γράφεται κάθε λεπτό που περνάει, πριν, κατά την διάρκεια του αγώνα και μετά από αυτόν μέχρι τον επόμενο. Στον αγωνιστικό χώρο, στην εξέδρα, παντού. Και έχει χρώμα ερυθρόλευκο.

Με αυτό το ερυθρόλευκο χρώμα, ένα κασκώλ και τον φιλαράκο δίπλα μας θα υποδεχθούμε το ποδοσφαιρικό 2017! Και που αλλού… Μέσα στο σπίτι μας, στο γήπεδο Καραϊσκάκη μας!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button