ΜΠΑΣΚΕΤ

«Σου εξιτάρει το ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός!»

Ανοικτός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους» δήλωσε ο Έρικ ΜακΚόλουμ.

 

Το … μάτι στον Ολυμπιακό έκλεισε ο Έρικ ΜακΚόλουμ!

Ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος για ένα διάστημα της περυσινής σεζόν αγνωίστηκε με τα χρώματα της Γαλατασαράι,  σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Eurohoops,net» αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για τον Ολυμπιακό και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, πετώντας το … γάντι στους Πειραιώτες:

«Ο κόουτς Σφαιρόπουλος είναι σπουδαίος προπονητής και ακόμα καλύτερος άνθρωπος. Είναι πετυχημένος όπου πάει και αποτέλεσε τεράστιο παράγοντα στη βελτίωση του παιχνιδιού και τη φήμη μου όταν ήμουν νέος παίκτης.

Όσο για τον Ολυμπιακό, όποτε σε καλεί, εσύ απαντάς! Υπάρχει πολύ παράδοση και επιτυχία εκεί πέρα. Σου εξιτάρει το ενδιαφέρον σαφώς μία ομάδα της Ευρωλίγκας και τόσο υψηλού επιπέδου μάλιστα».

Αξίζει να τονιστεί, ότι ο ΜακΚόλουμ έχει κάνει την πρώτη του γνωριμία με το ελληνικό κοινό από την θητεία του σε Απόλλωνα Πατρών και Πανιώνιο. Μάλιστα, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης είχ συνεργαστεί με τον νυν τενχικό του Ολυμπιακού Γιάννη Σφαιρόπουλο τη σεζόν 2013-14, όπου μάλιστα είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της Α1 με μέρο όρο 17,9 πόντους ανά παιχνίδι.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button