ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σκάνδαλο τριών αγωνιστικών!

Ακατανόητη ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών επέβαλλε η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League στον Ολυμπιακό για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά. 
Την αυστηρότητά της προς τον Ολυμπιακό, εξάντλησε η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League για τα όσα εκτιμά ότι έγιναν στην αναμέτρηση της Πρωταπριλιάς με τον Πλατανιά!

Συγκεκριμένα, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο χωρίς να υπάρχουν απτές αποδείξεις, τιμώρησε την πειραϊκή ΠΑΕ με την εξοντωτική ποινή τριών αγωνιστικών
κεκλεισμένων των θυρών!

Μιλάμε για απίστευτα πράγματα!

Σε αυτό το σημείο αξίζει να τονίσουμε ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας «κουβαλούν» ακόμη ποινή δύο αγωνιστικών ενόψει της επόμενης χρονιάς.

Η μία αφορά τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ και η άλλη για την συμπεριφορά του αθλητικού διεευθυντή Φρανσουά Μοντέστο ο οποίος βρισκόταν σε άμυνα (!) στον επαναληπτικό Κυπέλλου του ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα καταθέσει έφεση στο Δευτεροβάθμιο Όργανο, με τους Πειραιώτες να ζητούν την σημαντική μείωση της εξοντωτικής ποινής που τους επιβλήθηκε!

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: « Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 14562/16-05-2017 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 24ης-5-2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00». Επιβάλλει την ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για τρεις (3) αγωνιστικές ημέρες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button