ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σκάνδαλο: Ο Σίλβιο Προτό δεν πλήρωσε εισιτήριο!

Θεατής του αγώνα με την ΑΕΚ ήταν ο Βέλγος πορτιέρο του Ολυμπιακού ενδεικτικό της χαοτικής διαφοράς δυναμικότητας που χώριζε τις δύο ομάδες.

 

Τον ρόλο του απόλυτου αφεντικού στον πρώτο προημιτλεικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ είχε ο Ολυμπιακός!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας από τα πρώτα λεπρτά ανέλαβαν την απόλυτη πρωτοβουλία των κινήσεων «βομβαρδίζοντας» την άμυνα της ΑΕΚ και ήταν η ομάδα που προσπαθούσε να παράξει παιχνίδι, απέναντι σ’ ένα σύνολο, που ήρθ στο «Γ. Καραϊσκάκης» με βασική επιδίωξη να καταστρέψει και να παραταθεί με νοοτροπία μικρομεσαίας ομάδας!

Η τεράστια διαφορά δυναμικότητας που χώριζε τους δύο αντιπάλους ανταποκρίνεται τόσο από την συντριπτική διαφορά στις τελικές προσπάθειες, όσο και πολύ περισσότερο στο ποσοστό κατοχής της μπάλας.

Ο Ολυμπιακός καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα είχ ετον απόλυτο έλεγχο των κινήσεων, προσπαθούσε να φανεί απειλητικός πότε από τις πτέρυγες και πότε από τον άξονα, με τους Φορτούνη, Μάριν, Ζιλέ, αρχικά και εν συνεχεία με τον Μιραλάς μετά την είσοδο του Βέλγου σούπερ σταρ.

Με τους «κιτιρνόμαυρους» να παίζουν με διπλή ζώνη άμυνας και να προσπαθούν με … κλεφτοπόλεμο να πρσθούν να αντιταχθούν στην ανωτερότητα των παικτών του Όσκαρ Γκαρθία.,

Ενδεικτικό της τεράστιας διαφοράς ποιότητας, που χώριζε τις δύο ομάδες ήταν ότι ο Σίλβιο Προτό ήταν ο … απόλυτος θεατής του αγώα, μπλοκάροντας την μπάλα μόνο σε μία περίπτωση και αυτή σε μακρινό σουτ του Τσινγκρίνσκι στο 34’.

Αυτό και εάν συνιστά σκάνδαλο! Να μην πληρώσει … εισιτήριο ο Βέλγος πορτιέρο του Θρύλου!

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button