ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σιόβας και Καπίνο στην Εθνική

1435980

Στην 23μελή αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος που ανακοίνωσε ο Μίκαελ Σκίμπε για τα φιλικά με την Αυστραλία βρίσκονται τα ονόματα των δύο παικτών του Ολυμπιακού.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για τις ανάγκες των δύο φιλικών αναμετρήσεων με την Αυστραλία στο Σίδνει κλήθηκαν οι Δημήτρης Σιόβας και Στέφανος Καπίνο.,

Οι δύο διεθνίς παίκτες του συμπεριλαμβάνονται στην 23μελή αποσοτλή, την οποία ανακοίνωσε ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός Μίκαελ Σκίμπε για τις ανάγκες των δύο επερχόμενων φιλικών αναμετρήσεων στην Ωκεανία που έχουν προγραμματιστεί το διάστημα 4 και 7 Ιουνίου

Αξίζει να τονιστεί ότι στην αποστολή βρίσκονται αρκετοί πρώην παίκτες του Ολυμπιακού, όπως οι Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα), Χοσέ Χολέμπας (Γουότφορντ), Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα), Δημήτρης Διαμαντάκος (Καρλσρούη), Θανάσης Παπάζογλου (Κορτράικ).

Επίσης στους 23 κλήθηκε και ο Γιάννης Γιαννιώτας που το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στον ΑΠΟΕΛ, ενώ στην Εθνική ομάδα επιστρέφει και ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος είχε παραχωρηθεί και εκείνος για 6 μήνες, στην Σταντάρ Λιέγης. Αντίθετα, εκτός Εθνικής έμεινε ο Κώστας Φορτούνης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button