Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤ

«Σημασία έχει ότι νικήσαμε»

221708

Στην αξία του θριάμβου του Ολυμπιακού σε βάρος της Μπαρτσελόνα εστίασε  ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

 

Ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό ο Ιωάννης Παπαπέτρου απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Ο 22χρονος διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού με καταλκυτική παρουσία σε άμυνα και επίθεση και με δύο τρίποντε βόμβες τις στιγμές, όπου οι «ερυιθρόλευκοι» τις είχαν απόλυτη ανάγκη για την αυτοκυριαρχία τους, διαδραμάτισε καταλυτικό ρόλο, ώστε ο Ολυμπαικός να πανηγυρίσει την τέταρτη νίκη του στην φετινή Ευρωλίγκα και να παέι με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία την προσεχή Παρασκευή στο ΟΑΚΑ για τον πρώτο φετινό εμφύλιο κόντρα στον Παναθηναϊκό:

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε ότι ο ίδιος ακι οι συμπαίκτες του από ένα σημείο κι έπειτα ήθελαν να τελειώσουν το παιχνίδι.

«Σήμερα παίξαμε πολύ καλή άμυνα και καταφέραμε να αντιδράσουμε μετά τις συνεχείς ήττες στην Ευρωλίγκα. Δεν είναι ότι παίξαμε άσχημα στην επίθεση, αλλά ήμασταν άστοχοι σε πολλά ελεύθερα σουτ, ενώ βιαζόμασταν να τελειώσουμε το παιχνίδι. Σημασία έχει ότι νικήσαμε και όχι ότι βάλαμε λίγους πόντους, γιατί στη Γαλατά είχαμε βάλει παραπάνω και χάσαμε. Ξεχνάμε τον αγώνα αυτό και κοιτάμε τον Παναθηναϊκό. Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι και πιστεύω ότι ο προπονητής θα κάνει τις κατάλληλες προσαρμογές για να είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button