ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Σημαντικό ότι ξεκινήσαμε νικηφόρα τη σειρά»

Στην αξία του 1-0 στη σειρά των τελικών επί του ΠΑΟΚ εστίασαν οι Φερνάντο Μπενίτεθ και Γιώργος Στεφάνου.

 

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε το πρώτο από τα τρία συνολικά βήματα που χρειάζεται για την επιστροφή του στην κορυφή του ελληνικού βόλεϊ, επικρατώντας δύσκολα του ΠΑΟΚ με 3-2 στο «Μελίνα Μερκούρη».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr τα εξής: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι ότι ξεκινήσαμε νικηφόρα τη σειρά. Είναι σημαντικό επίσης, ότι σε πολλά σημεία αγώνα παίξαμε πολύ καλά. Ο ΠΑΟΚ μας πίεσε στο σερβίς αλλά ελέγξαμε τις κρίσιμες καταστάσεις. Είδαμε και σήμερα ότι δεν παίζουμε μόνο απέναντι στον ΠΑΟΚ αλλά και σε άλλους παράγοντες. Θα συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας».

Στεφάνου: «Κάναμε μία υπερπροσπάθεια»

Από την πλευρά του ο Γιώργος Στεφάνου δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr τα εξής: «Αυτό που κρατάμε είναι το αποτέλεσμα. Στόχος είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα με κάθε αποτέλεσμα, είτε είναι καθαρή νίκη είτε με 3-2, είτε εύκολα, είτε δύσκολα. Σήμερα κάναμε μια υπερπροσπάθεια γιατί σε κάποια σημεία είχαμε κενά και αυτό πρέπει να το λύσουμε το συντομότερο, για να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις στη διάρκεια του παιχνιδιού. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε, μας βοήθησε και μας στήριξε. Τώρα πάμε για έναν ακόμα τελικό την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα απαρτίζεται από αθλητές υψηλού επιπέδου, έχουν μάθει να παίζουν τέτοια παιχνίδια, κρατάμε αυτό και τα θετικά στοιχεία του σημερινού παιχνιδιού, πάμε να διορθώσουμε τα αρνητικά και να παρουσιαστούμε καλύτερη την Κυριακή».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button