ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σημαντικό το έργο του Βαγγέλη Μαρινάκη

Πάνω από 40 εκατ. ευρώ έχει δαπανήσει ο Διοικητικός Ηγέτης του Ολυμπιακού για την επέκταση του προπονητήριο του Ρέντη, το οποίο έχει μετατραπεί σε πραγματικό στολίδι.

 

Οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες στο σύγχρονο ποδοσφαιρικό χάρτη, εκσυγχρονίζονται με «μεγαλώνουν» διαρκώς ως μεγέθη, μέσα από την αναδόμηση των προπονητηρίων τους.

Στην συγκεκριμένη κατηγορία ανήκει χρόνια τώρα ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» με μεθοδικά βήματα φροντίζουν να εκσυγχρονίζονται γενικότερα, γδίνοντα ςιδαίτερη βαρύτητα και στην αξιοποίηση των υποδομών τους.

Από το καλοκαίρι του 2010, όπου ο Βαγγέλης Μαρνάκης ανέλαβε τα ηνία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ έχει δαπανήσει πάνω από 40 εκατομμύρια ευρώ. Ένα τεράστιο ποσό που έχει δοθεί τόσο για την επέκταση του προπονητή κέντρου με την κατασκευή νέων γηπέδων, τη βελτίωση των υπαρχόντων, αλλά και τον εκσυγχρονισμό του.

Μέσα σε αυτό το διάστημα των οκτώ ετών έχουν υπάρξει πολλές και σημαντικές διαφοές στο προπονητικό κέντρο, αλλά και στην γενικότερη εικόνα του.

Έχουν δημιουργηθεί πλέον πάρα πολλές εγκαταστάσεις, νέοι χώροι, οι οποίοι προσφέορυν όες τις ανέσεις. Με άμεση συνέπεια ο Ρέντης να μην έχει πλέον τίποτε να ζηλέψει από προπονητήρια κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων

Ένα προπονητικό κέντρο πραγματικό στολίδι, το οποίο ανταποκρίνεται πλήρως για τις ανάγκες μία ομάδας με τις βλέψεις , τις υψηλές βλέψεις και τη στόφα του Ολυμπιακού

Σχετικά Άρθρα

Back to top button