ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Σημαντικό αποτέλεσμα για την ψυχολογία και την αντεπίθεση!»

Στα πολλαπλά οφέλη που αναμένεται να προσδώσει στον Ολυμπιακό η ισοπαλία απέναντι στην Μπαρτσελόνα, αλλά και η εν γένει εμφάνιση αναφέρθηκε ο Λεονάρντο Κούτρης.

 

Στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπαρτσελόνα πέρασε ο Λεονάρντο Κούτρης.

Ο Ελληνοβραζιλιάνος μπακ – χαφ με την προσήλωση και την αγωνισιτκότητα που επέδειξε, συνέβαλλε τα μέγιστα, ώστε οι πρωταθλητές Ελλάδας να κοιτάξουν κατάματα την Μπαρτσελόνα και να φτάσουν σε αυτό το αποτέλεσμα, που … προκάλεσε πάταγο σ’ολόκληρη την Ευρώπη.

Ο διεθνής μπακ μιλώντας στην κάμερα του Olympiacos TV  στάθηκε στην αυξημένη συγκέντρωση που επέδειξε ο ίδιος και οι συμπάικτες του, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει ολόψυχα τον απίστευτο κόσμο της ομάδας για την συγκλονιστική του συμπαράσταση:

«Ξέραμε πόσο δύσκολο παιχνίδι είναι. Είχαμε λίγες ημέρες να προετοιμαστούμε. Προερχόμασταν από ένα πολύ κακό  αποτέλεσμα στο ντέρμπι.

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γι’ αυτή την προσπάθεια κι ένα τεράστιο ευχαριστώ σ’ αυτό τον απίθανο  κόσμο που δημιούργησε φαντασμαγορική ατμόφαιρα και μας έδωσε τρομερή δύναμη για να πετύχουμε αυτό που πετύχαμε

Μιλήσαμε με τα παιδιά είπαμε ότι πρέπει να αφήσουμε πίσω τις κακές εμφανίσει, τα άσχημα παιχνίδια και τα αποτελέσματα  Να κάνουμε μία καινούρια αρχή κι αν μη τι άλλο απέναντι στην Μπαρτσελόνα θέλαμε να δείξουμε ότι κι εμείς μπορούμε και με τη βοήθεια του κόσμου να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, όπως και πήραμε. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό  αποτέλεσμα για τη ψυχολογία, αλλά και την αντεπίθεση που ξεκινάμε στο ελληνικό πρωτάθλημα»

Όταν ρωτήθηκε για το πώς αισθάνθηκε που τέθηκε αντιμέτωπος με τον Λιονέλ Μέσι, ο Λεονάρντο Κούτρης τόνισε:

«Παίζοντας με τον Μέσι είναι ένα απίστευτο συναίσθημα

Ξέρετε  όλη μου τη ζωή τον παρακολουθούσα να παίζει και να τον έχεις απέναντί του είναι ένα τρομερό συναίσθημα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο όταν το βλέπεις στην τηλεόραση, λες τί κάνει,  αλλά και από κοντά το ίδιο είναι!

Προσπάθησα έβαλα τα δυνατά μου, με όποιο είχα απέναντί μου να αμυνθώ και να  βοηθήσω την ομάδα»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button