ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε φιλικό με Βασκωνία ο Μοντέστο

93831ba
Το παρών σε παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα μεταξύ Βασκωνίας και Κορσικής θα δώσει το βράδυ της Παρασκευής ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Την ευκαιρία να πάρει μέρος σ’ ένα ιδιαίτερο φιλικό παιχνίδι μεταξύ Βασκωνίας και Κορσικής, που θα διεξαχθεί αύριο το βράδυ, θα έχει ο Φρανσουά Μοντέστο.
Ο πρώην μεσοαμυντικός του Ολυμπιακού, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες αποφάσισε να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια έπειτα από μία πλούσια σε διακρίσεις και τίτλους καριέρα θα προσδώσει λάμψη στην αποστολή των Κορσικανών, οι οποίοι μεταξύ άλλων θα έχουν στη σύνθεσή τους, τους Σκιλασί, Λορέντσι και Καμπελά.

Από την άλλη μεριά, στους Βάσκους δεσπόζουν οι Γκαρίδο, Γκουρπέγκι, Ιραϊθόθ και Σουσαέτα και θα έχουν παίκτες από διάφορες ομάδες της περιοχής.
Σίγουρα πρόκειται για μία πολύ σημαντική τιμή για τον άλλοτε άσο του Ολυμπιακού, ο οποίος στο πέρασμα της τριετούς θητείας του στους Πειραιώτες πανηγύρισε την κατάκτηση τριών διαδοχικών πρωταθλημάτων (2011, 2012, 2013) και δύο Κυπέλλων Ελλάδας (2012, 2013).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button