ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε φιλανθρωπικό αγώνα ο Όλεγκ Προτάσοφ

14_f2_kseg

Το παρών σε ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα που αφορούσε τη Στεάουα, έδωσε ο παλαίμαχος άσος και άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Την ευκαιρία να θυμηθεί τα …παλιά και να αναδείξει πτυχές της ποδοσφαιρικής του ποιότητας, εκείνης, που το έκανε πασίγνωστο στις δεκαετίες των 1980 και 1990 σε κάθε γωνιά του πλανήτη, είχε ο Όλεγκ Προτάσοφ!
Η παλιά δόξα του Θρύλου, αλλά και άλλοτε προπονητής των Πειραιωτών έδωσε το παρών σε ένα φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα ανάμεσα στην ομάδα της Στεάουα, που είχε κατακτήσει το Κύπελλο Πρωταθλητριών στον αξέχαστο τελικό του 1986, που είχε πραγματοποιηθεί στη Σεβίλλη, με αυτούς που αγωνίστηκαν το 2006.

Μάλιστα, ο Όλεγκ Προτάσοφ, που είχε περάσει στο παρελθόν και από τον πάγκο της Στεάουα, ο οποίος μίλησε στους… νεαρούς παίκτες.
«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ μαζί σας. Βλέπω πως όλοι είστε καλά, εκτός από τον Μιχάι, δυστυχώς. Για αυτό είμαστε εδώ, για να προσφέρουμε λίγη στήριξη, να του δείξουμε ότι τον αγαπάμε και πως θα παραμείνει φίλος μας για πάντα», ήταν τα λόγια του Προτάσοφ, που συνέχισε.
«Σήμερα θα σας πω να χαρείτε και να διασκεδάσετε το ποδόσφαιρο. Φυσικά και θα κερδίσει η Στεάουα, αλλά οι αντίπαλοί σας είναι η… Στεάουα… Τι να πεις; Θα δείτε στο γήπεδο τι θα κάνετε. Είστε νεαρότεροι. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο στη ζωή σας. Σας αγαπώ και μου λείπετε όλοι. Για μένα είστε η καλύτερη ομάδα που δούλεψα ποτέ».

Αξίζει να τονιστεί, ότι ο σκοπός του φιλικού ήταν να μαζευτούν χρήματα για τον Μιχάι Νέσου, παλιό παίκτη της Στεάουα, που σταμάτησε την καριέρα του το 2012 και αφού είχε σπάσει τον αυχένα του, μένοντας παράλυτος. Από τότε έχει επιδοθεί στη μάχη για να γίνει ξανά καλά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button