ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Σε ρόλο δεξιού εξτρέμ ο Ντουρμάζ»

3

Στο αρχικό σχήμα της Εθνικής Σουηδίας λογίζει ξένη ιστοσελίδα τον διεθνή άσο του Ολυμπιακού, κάνοντας εκτενή αναφορά το επερχόμενο Euro που θα φιλοξενηθεί στα γήπεδα της Γαλλίας.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Ο Ολυμπιακός μπορεί να υπερηφανεύεται και για το γεγονός ότι απαριθμεί πολλούς διεθνείς και αξιόλογους ποδοσφαιριστές στις τάξεις του, οι οποίοι με τα ηγετικά τους χαρακτηριστικά και την αδιαμφισβήτητη ποιότητά τους προκαλούν τον σεβασμό ολόκληρης της ποδοσφαιρικής Ευρώπης!
Στην συγκεκριμένη κατηγορία ανήκει και ο Τζίμι Ντουρμάζ!

Ο διεθνής Σουηδός εξτρέμ, συγκαταλέγεται στους πιο σημαντικούς παίκτες του Έρικ Χάμρεν και από τις πιο πολύτιμες μονάδες, από τους οποίους περιμένουν πολλά οι Σκανδιναβοί για μία θετική παρουσία στο προσεχές Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γαλλίας.

Με αφορμή αυτό, η ιστοσελίδα «sportskeeda.com» κάνει μία αναφορά σχετικά με το σύστημα και την τακτική της ομάδας.

Το σύστημα θα είναι το 4-4-1-1, με τον Τζίμι Ντουρμάζ, τον παίκτη του Ολυμπιακού να λογίζεται βασικός και να παίζει δεξί εξτρέμ. Πίσω του θα έχει τον Μίκαελ Λούστιγκ και… απέναντί του τον Εμίλ Φόρσμπεργκ.

Φόρσμπεργκ και Ντουρμάζ θα είναι τα δύο άκρα της επίθεσης για τους Σουηδούς και εκείνοι οι οποίοι θα τροφοδοτούν τον μεγάλο αστέρα της ομάδας, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button