Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Σερβίρει» συνεχώς ο Φορτούνης!

Kwstaras

Για δεύτερη συνοχόμενη αγωνιστική ο διεθνής Θεσσαλός μέσος μοιράζει έτοιμα γκολ στους συμπαίκτες του αναδεικνύοντας το πλούσιο ταλέντο του.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Τη διαρκή του αγωνιστική άνοδο επιβεβαιώνει σε κάθε περίσταση ο Κώστας Φοροτύνης.

Ο διεθνής Θεσσαλός μέσος του Ολυμπιακού μετά το μέτριό ξεκίνημά του ανεβάζει συνεχώς  «στροφές» και θυμίζει έντονα τον παίκτη, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ και MVP  του περυσινού πρωταθλήματος, οδηγώντας τους «ερυθρόλευκους» από νίκη σε νίκη.

Ο 24χρονος μέσος για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική αποδεικνύεται σε άκρως καθοριστικό παίκτη, έχοντας τεράστια συμβολή στις σπουδαίες επιτυχίες που πανηγύρισαν οι πρωταθλητές Ελλάδας κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ατρόμητο αντίστοιχα.

Την προηγούμενη αγωνιστική από δική του «συστημένη» σέντρα ακριβείας, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς χρίστηκε σκόρερ στο έκτο λεπτό του έξτρα χρόνου, χαρίζοντας στον Θρύλο την σπουδαίας σημασίας νίκη με 2-1.

Στην αποψινή αναμέτρηση του Περιστερίου ήταν η σειρά του Μπράουν Ιντέγε να εκμεταλλευτεί την ιδανική σέντρα με το αριστερό του Τρικαλινού μέσου του Ολυμπιακού στο 54’ και με κεφαλιά – δυναμίτη να  χαρίσει ένα ακόμη «τρίποντο» στους Πειραιώτες, στην κούρσα προς την κατάκτηση του έβδομου συνεχόμενου τίτλου.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button