ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σεμπά:”Τα δίνουμε όλα”

CmRdCzeWAAI8etg

Ενα νέο ξεκίνημα θέλει να κάνει ο Σεμπά φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού ,με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ να μιλάει στην κάμερα της Nova για την μέχρι τώρα προετοιμασία αλλά και  για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Βίκτορ. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σεμπά, στη ΝOVA:

Για το φιλικό κόντρα στην Βάκερ: «Ήταν δύσκολος αγώνας. Έχουν έρθει ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολύ χρόνο μαζί μας στην προπόνηση. Προσπαθούμε πάρα πολύ στην προπόνηση και υπάρχει πολλή φόρτιση στη δουλειά. Εμείς θέλουμε να δώσουμε τα καλύτερα στην προπόνηση και μετά στους αγώνες. Καταφέραμε να πάρουμε μία ισοπαλία και προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Για τις πρώτες εντυπώσεις από τον Βίκτορ Σάντσεθ: «Είναι πολύ η εντύπωση που έχω, είναι πολύ καλός προπονητής. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε αυτά που μας λέει στην προπόνηση, να καταφέρουμε να καταλάβουμε τις ιδέες του. Σίγουρα μέσα από την προπόνηση και με τον χρόνο θα καταλάβουμε τι θέλει ο προπονητής μας και θα είμαστε μια χαρά στη σεζόν».

Για τα προκριματικά του UEFA Champions League: «Σίγουρα εμείς τα δίνουμε όλα στην προπόνηση για να είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά γι’ αυτά τα παιχνίδια και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι όταν θα πρέπει». 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button