ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σας “γλεντάει” ο… “30-0” Κουντούρης!

Είναι κυρίαρχος και το γνωρίζει πάρα πολύ καλά! Φροντίζει να το επιβεβαιώνει με κάθε ευκαιρία! Ειδικότερα όταν βλέπει πράσινο, μεταμορφώνεται σε… κυκλώνα που παρασύρει στο δρόμο του ότι βρίσκει!

Πέρασαν βόλεϊ ανδρών, γυναικών, πόλο ανδρών, γυναικών και μπάσκετ γυναικών. Πέρασε καιρός, αλλά το αποτέλεσμα ήταν ένα και… ερυθρόλευκο! Σαρωτικό, Ολυμπιακό, Πειραιώτικο!

Στον Ερασιτέχνη ο Ολυμπιακός έχει καταγράψει ένα ασύλληπτο ρεκόρ το οποίο μόνο να διευρυνθεί μπορεί αφού κανένα από τα τμήματα του “αιωνίου” στον χώρο δεν δείχνει ικανό να σταματήσει την ξέφρενη πορεία του Θρύλου!

Μετά την νίκη χθες στο μπάσκετ γυναικών, το σερί νικών επί του Παναθηναϊκού έφτασε στο 30-0 (!!!) πράγμα που ένας κοινός νους δεν μπορεί να το χωρέσει, όμως ένας ερυθρόλευκος νους μπορεί κάλλιστα να το συλλάβει, αφού έχει πάντα υπόψιν ότι μπορεί να πάει και παραπάνω.

Το μόνο που δεν μπορεί να χωρέσει ένας ερυθρόλευκος νους είναι, με αυτές τις ομάδες, αυτήν την διοίκηση και αυτόν τον κόσμο, που θα σταματήσει το σερί!!! Αν και έτσι όπως πηγαίνουν τα πράγματα, μάλλον δεν θα σταματήσει τα… προσεχή χρόνια!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button