ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ρόμπερτς: “Σταμάτησα να σκέφτομαι το ΝΒΑ λόγω Ολυμπιακού”

Την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του Ολυμπιακού παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ,ο Μπράιαν Ρόμπερτς. Ο Αμερικανός άνοιξε την καρδιά του και μίλησε στο olympiacosbc.gr,εξηγώντας πως οι Πειραιώτες κατάφεραν να τον κάνουν να σταματήσει να σκέφτεται το ΝΒΑ.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ ήταν ξεκάθαρος από τα πρώτα του λόγια και όταν ρωτήθηκε πως αισθάνθηκε στο άκουσμα της πρότασης από τον Ολυμπιακό, απάντησε πως “περίμενα να δω τι θα γίνει με τις ομάδες του ΝΒΑ. Ήμουν ελεύθερος και ήξερα πως θα έχω προτάσεις. Ήμουν σε κατάσταση αναμονής και τότε ήρθε η πρόταση του Ολυμπιακού. Όλα μέσα μου άλλαξαν, αυτή η πρόταση και η προοπτική να παίξω στον Ολυμπιακό, μου τράβηξε την προσοχή. Όταν ήρθε η πρόταση του Ολυμπιακού, αμέσως σταμάτησαν να σκέφτομαι το ΝΒΑ”.

Στη συνέχεια, η συνομιλία που είχε με τον κόουτς Σφαιρόπουλο, ουσιαστικά… κλείδωσε τη συμφωνία των δύο πλευρών. “Μίλησα με τον κόουτς Σφαιρόπουλο και μου εξήγησε ποιος θα είναι ο ρόλος μου στην ομάδα, πως λειτουργεί ο οργανισμός και τι μπορώ να πάρω, αλλά και να δώσω στην ομάδα. Τότε ήταν που σιγουρεύτηκα και αποδέχτηκα την πρόταση”.

Ο Ρόμπερτς, όμως, είχε προλάβει να ρωτήσει και ανθρώπους που εμπιστεύεται για το τι εστί Ολυμπιακός σε όλα τα επίπεδα. “Μίλησα με τον Κάιλ Χάινς, έναν παίκτη που εμπιστεύομαι απόλυτα, έναν σοβαρό επαγγελματία και άνθρωπο με τον οποίο υπήρξα συμπαίκτης στη Μπάμπεργκ και εκείνος είχε παίξει στον Ολυμπιακό. Ειλικρινά, ο Κάιλ μου είπε μόνο καλά λόγια για τον Ολυμπιακό. Μόνο καλά λόγια και με προέτρεψε να πω το “ναι” στην ομάδα”.

Ο 32χρονος πλέι μέικερ μίλησε στη συνέχεια για την εικόνα που ο ίδιος έχει σχηματίσει για την ομάδα του Πειραιά. “Ο Ολυμπιακός είναι εδώ και πολλά χρόνια στο TOP επίπέδο. Και μόνο την τελευταία πενταετία να δει κανείς, θα διαπιστώσει πως από το 2012 έχει καταφέρει και έχει κατακτήσει δύο φορές την Ευρωλίγκα και άλλες δύο φορές έχει υπάρξει φιναλίστ στη διοργάνωση. Δηλαδή σε έξι χρόνια, έχει βρεθεί τέσσερις φορές στον τελικό της Ευρωλίγκας και έχει κατακτήσει δύο φορές το τρόπαιο. Άρα, τι καλύτερο μπορούσα να έχω στα χέρια μου από αυτή την πρόταση;” αναρωτήθηκε πριν δηλώσει ενθουσιασμένος που θα φορά τα “ερυθρόλευκα” για την επόμενη διετία. “Ειλικρινά ανυπομονώ να βρεθώ στο πλευρό παικτών όπως ο Σπανούλης, ο Πρίντεζης και τα υπόλοιπα παιδιά. Έχω παίξει στην Ευρώπη αρκετά χρόνια και γνωρίζω τον ΜακΛιν, τον Στρέλνιεκς, αλλά και τον Τιλί. Θεωρώ πως έχουμε όλα τα φόντα να δημιουργήσουμε κάτι καλό φέτος”.

Τέλος, ο πρώην παίκτης των Σάρλοτ Χόρνετς θέλησε να συστηθεί και στον κόσμο του Θρύλου. “Παίζω με πάθος, όπως και αυτοί τραγουδούν με πάθος στην εξέδρα. Τους θυμάμαι ακόμη από τα ματς που έπαιξα εκεί με τη Μπάμπεργκ. Πασάρω καλά και σουτάρω εξίσου, οπότε αυτά να περιμένει ο κόσμος από εμένα. Κυρίως, όμως, να περιμένει πάθος και φλόγα για νίκη σε κάθε ματς”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button