Νίκος ΑβραμίδηςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ρε..Μάθετε μπαλίτσα και αφήστε την κλάψα

14656412_1446509848697360_4953306713874813135_nKάπου έχει καταντήσει αηδία πια αυτό το πράγμα με τον Ολυμπιακό και την “δήθεν” βοήθεια του από τη διαιτησία. Κάποια πράγματα έχουν καταντήσει κουραστικά και  απορούμε για πόσο θα συνεχιστεί αυτό το πράγμα.

Το  έγραψα στο Facebook και θα το γράψω και εδώ.Σε λίγο το να κάνεις το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού θα είναι ποινικό αδίκημα, όπως και το να είσαι οπαδός αυτής της ομάδας. Μία φάση να γίνει, έχουμε το …”Ελα να δείς”.  Εγκληματικές οργανώσεις, Καμόρα  και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο διαβάζουμε.

Ξέρω ότι ο καθένας κάνει τη δουλειά του και γράφει για αυτούς που θέλουν να ακούν  και να διαβάζουν ότι τους συμφέρει για τα κλικ, αλλά κάπου το θέμα έχει ξεφύγει λίγο. Για τη μοναδική φάση που ίσως να έχει δίκιο να φωνάζει ο Ατρόμητος είναι η φάση του Λέ Ταλέκ που είναι στην ευθεία, ενώ μπροστά του είναι δύο παίκτες οφσάιντ. Το “Χέρι” του Ντασκόστα είναι ώμος και η φάση ξεκινάει απο οφσάιντ, του Κειτά, ο συμπαθής παίκτης του Ατρομήτου πέφτει πάνω στα πόδια του Καπίνο για να κερδίσει πέναλτι κάνοντας βουτιά Γκρέγκ Λουγκάνη.

Ρε άνθρωποι μάθετε μπαλίτσα λίγο. Ασχοληθείτε με το ποδόσφαιρο και αφήστε τα άλλα. Στη μπαλίτσα λοιπόν, ας πούμε ένα καλό λόγο για τον Κορακάκη που  είχε “διαβάσει” καλά τον Ολυμπιακό και τον μπλόκαρε, ας κάνουμε την αυτοκριτική μας και να πούμε ότι η ομάδα δεν έπαιξε καλά , αλλα πήρε τη νίκη χάρις στο momentum παικτών, ας αποθεώσουμε την …κουβαρίστρα τον Μάρτινς, τον Βιονικό “Μίλι” ,το νεαρό Ρέτσο που χαραμίζεται κατ εμέ σε ρόλο αριστερού μπακ , αλλά αυτές είναι αποφάσεις του Μπέντο και θα κριθεί εν καιρώ και ας κοιτάξουμε την Αστανά και μετά τον Παναθηναϊκό για να τελειώνουμε και με τούτα τα παιδιά..  Κατα τα άλλα Ιντέγε 0-1 και φιλιά….

Σχετικά Άρθρα

Back to top button