ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ρεκόρ 29 συνεχόμενων νικών στον Ναό!

065514

 

Ο Ολυμπιακός με το θριαμβευτικό 3-0 επί του Παναθηναϊκού έκλεισε ένα διάστημα 23 μηνών στο οποίο έχει να επιδείξει μόνο νίκες στο «κάστρο» του σε ματς της Super League. Κι έπεται συνέχεια… 

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Αποφασισμένος και το κυριότερο …ορκισμένος να τρελάνει και γέτος την στατιστική  συντρίβοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, παρουσιάζεται ο Ολυμπιακός!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας με το εμφατικό 3-0 επί του Παναθηναϊκού, με το οποίο ξύφυγε 7 ολόκληρους πόντους από τους «πράσινους» στον βαθμολογικό πίνακα, πέτυχ εένα ασύλληπτο ρεκόρ, το οποίο δεν έχουμε συναντήσει στα δρώμενα του επαγγελμαιτκού ποδοσφαίρου!

Ποιό είναι αυτό; Μα φυσικά το γεγονός ότι ο Θρύλος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τον παράγοντα έδρα για 29ο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι στην Super League!

Ο Ολυμπιακός στο πέρασμα των χρόνων είχε να επιδείξει εξαιρετικά ποσοστά νικών στην πύρινη έδρα του το «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και σ άλλες έδρες τις οοίε είχε χρησιμοποιήσει για τις ανάγκες των εντός έδρας αναμετρήσεών του (π.χ. ΟΑΚΑ, Ριζούπολη), ωστόσο, ποτέ αλλοτε στο παρελθόν δεν είχε να επιδείξει ανάλογο επίτυγμα!

Κι αυτό αποτελεί ακόμη μία τρανή απόδειξη της ξεκάθαρης ανωτερότητάς του απέναντι σε όλους τους εγχώριους αντιπάλους του.

Ενδεικτικά αναφέρουμε το θριαμβευτικό 3-0 επί του Παναθηναίκού σηματοδότησε (και ημερολογιακά αν προτιμάτε) την συμπλήρωση  23 μηνών μόνο νικών στο Ναό σε ματς πρωταθλήματος!

Για όσους δεν θυμούνται, αξίζει να τονίσουμε ότι η τελευταία χρονικά ομάδα που είχε αναγκάσει τους «ερυθρόλευκους» σε εντός έδρας βαθμολογική απώλεια, ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα στις 6 Δεκεμβρίου του 2014, όταν η ομάδα της Ηπείρου είχε φύγει με το 2-2 στις αποσκευές της από το Φάληρο.

Έκτοτε, ο Θρύλος εκμεταλλεύεται στο έπακρο την πύρινη έδρα του, αναγκάζοντας τους αντιπάλους του να υποκλιθούν στην ανωτερότητα και το μεγαλείο του! Με τις προοπτικές για διεύρυνση του εξαιρετικού ρεκόρ να είναι πάρα πολλές, δεδομένου και του σαφέστατα πιο βατού προγράμματος, που ακολουθεί.

Πάμε λοιπόν να θυμηθούμε ένα προς ένα αυτό το εντυπωσιακό σερί, που έχει να επιδείξει ο Θρύλος στο «Γ. Καραϊσκάκης» στα ματς της Super League! Σε παρένθεση οι προπονητές με τους οποίους έχει δημιουργήσιε αυτό το ασύλληπτο ρεκόρ!

 

Σεζόν 2014-15

(Μίτσελ Γκονζάλεθ)

Ολυμπιακός – Πανιώνιος 2-0

Ολυμπιακός – Πλατανιάς 2-1

(Βίτορ Περέιρα)

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 2-0

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-1

Ολυμπιακός – Εργοτέλης 3-0

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 2-0

Ολυμπιακός – Skoda Ξάνθη 2-0

Ολυμπιακός – Κέρκυρα 3-0

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 4-0

Ολυμπιακός – Καλλονή 5-0

 

Σεζόν 2015-16

(Μάρκο Σίλβα):

Ολυμπιακός – Πανιώνιος 3-0

Ολυμπιακός – Πλατανιάς 3-1

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 5-1

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 4-0

Ολυμπιακός – Ηρακλής 2-0

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 3-1

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 1-0

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 3-1

Ολυμπιακός –Skoda Ξάνθη 1-0

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1-0

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 4-0

Ολυμπιακός – Βέροια 3-0

Ολυμπιακός – ΠΑΟ 3-1

Ολυμπιακός – Πανθρακικός 4-0

Ολυμπιακός – Καλλονή 5-0

 

Σεζόν 2016-17

(Πάουλο Μπέντο)

Ολυμπιακός – Βέροια 6-1

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 3-0

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2-1

Ολυμπιακός – ΠΑΟ 3-0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button