Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ρεκόρ καριέρας για «Μίλι»!

Στην δεύτερη θέση των σκόρερς του Ολυμπιακού στη φετινή Super League με πέντε γκολ,   βρίσκεται ο 26χρονος διεθνής Σέρβος μέσος.

Την πιο παραγωγική σεζόν της μέχρι τώρα καριέρας του στον Ολυμπιακό διάγει ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς!

Ο διεθνής Σέρβος μέσος με τις εν γένει του εμφανίσεις αποδεικνύει περίτρανα ότι αποτελεί ένα πολύ σημαντικό γρανάζι της «ερυθρόλευκης» μηχανής προσφέροντας πολύ σημαντικές υπηρεσίες σε αρκετούς τομείς.

Ο 26χρονος μέσος απέναντι στην Ξάνθη πανηγύρισε αισίως το πέμπτο του γκολ στην φετινή Super League,  το οποίο προήλθε από εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 89’ σφραγίζοντας ουσιαστικά το πολύτιμο «τρίποντο» για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Μία νίκη, που επέτρεψε στον Θρύλο να αποσπαστεί 12 πόντους από την ακριτική ομάδα στην φρενήρη κούρσα του προς την κατάκτηση του έβδομου συνεχόμενου τίτλου!

Επίδοση, η οποία τον κατατάσσει στην ιδιαίτερα τιμητική για τον ίδιο δεύτερη θέση στον πίνακα των σκόρερ του Θρύλου στην φετινή Super League, πίσω απο τον ασταμάτητο Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος έχει σημειώσει δέκα γκολ και φιγουράρει στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς!

Μάλιστα απέναντι στην Ξάνθη, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς πέτυχε το δεύτερο φετινό του γκολ από εκτέλεση φάουλ! Είχε προηγηθεί το αριστουργηματικό δικό του φάουλ – γκολ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (0-2) , ματς στο οποίο επίσης ο «Μίλι» είχε διαμορφώσει το τελικό 0-2 στο 64’.

Μάλιστα, για τους λάτρεις των συμπτώσεων, ο Ολυμπιακός σ’ εκείνη  την αναμέτρηση είχε επιλέξει την ολόλευκη εμφάνιση, την οποία φόρεσε και στην Ξάνθη για δεύτερη φορά φέτος σε ματς της Super League!

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button