ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ρεκόρ καριέρας από Σπανούλη! (Video)

13319799_10206379981289331_7359886214369148970_n

Οι 25 πόντοι που πέτυχε ο αρχηγός του Θρύλου στον τέταρτο τελικό του ΟΑΚΑ συνιστούν την κορυφαία του επίδοση σε ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟ.


Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Με τον πλέον ονειρικό τρόπο ολοκλήρωσε η ομάδα μπάκετ του Ολυμπιακού τις φετινές της επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις!

Ο τρόπος με τον οποίοι οι «ερυθρόλευκοι» του Γιάννη Σφαιρόπουλου κατέκτησαν το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα και κυρίως το γεγονός ότι καθοριστικότερος παράγοντας αναδείχθηκε με διαφορά ο αρχηγός και φυσικός τους ηγέτης, ο Βασίλης Σπανούλης, προσδίδουν ακόμη μεγαλύτερη αξία σε αυτό το επίτευγμα.

Ο «Kill-Bill» σε αυτή τη σειρά των τελικών ήταν βγαλμένος από τις πιο χρυσές σελίδες της γεμάτης τίτλους και διακρίσεων καριέρας του!

Τις στιγμές, όπου η μπάλα «έκαιγε» ο διεθνής γκαρντ πήρε στις πλάτες του τον Ολυμπιακό και τον οδήγησε εκ του ασφαλούς στην κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου τίτλου, που σημαδεύτηκε από δύο μυθικά «διπλά» στο ΟΑΚΑ με τον ίδιο να …εκτελεί τους σε ισάριθμες περιπτώσεις τους «πράσινους» σε νεκρό χρόνο!

Μάλιστα, ο πολύπειρος αρχηγός του Ολυμπιακού στον χθεσινό συγκλονιστικό τέταρτο τλεικό, που κρίηκε με δικό του buzzer beater στο τέλος της δεύττερης παράτασης κατέγραψε προσωπικό ρεκόρ παραγωγικότητας στα μέχρι τώρα ντέρμπι, που έχει δώσει κόντρα στον ΠΑΟ.

Οι 25 πόντοι, που σημείωσε ο Θεσσαλός γκαρντ του Θρύλου συνιστούν προσωπικό ρεκόρ , αφού ξεπέρασε τους 24 που είχε σημειώσει στον προ τετραετίας πέμπτο τελικό του ΣΕΦ και είχε οδηγήσει τότε τους Πειραιώτες στο θριαμβευτικό 82-76 και στην κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος μετά από 15 χρόνια

Ας θυμηθούμε τις καλύτερες στιγμές του χθεσινού συγκλονιστικού τέταρτου τελικού του ΟΑΚΑ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button