Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ρεκόρ για τον Μάντζαρη!

mantzaris_olympiacos

 

Την δική του εξαιρετική επίδοση σκοραρίσματος των 19 πόντων  από την περυσινή αναμέτρηση απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης ισοφάρισε ο διεθνής πόιντ γκαρντ του Ολυμπιακού κόντρα στην Γαλατασαράι.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Η εκπληκτική εμφάνιση του Βαγγέλη Μάντζαρη αποτέλεσε ίδσως το μοναδικό «κέρδος» που προέκυψε για τον Ολυμπιακό από την χθεσινή εκτός έδρας ήττα του από την  Γαλατασαράι με 89-87.

Ο 26χρονος διεθνής γκαρντ πιστοποίησε την εξαιρετική περίοδο φορμαρίσματος που διναύει τον τελευταίο μήνα και με τους 19 πόντους, που πέτυχε, αποτέλεσε μία διαρκή απειλή για το καλάθι της τουρκικής ομάδας.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη επίδοση, η οποία επιτεύχθηκε με πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας όπως καταδεικνύουν τα 5/8 τρίποντα, ½ δίποντα και 2/2 βολές αποτελεί ισοφάριση του προσωπικού του ρεκόρ, που κρατούσε ο διεθνής πόιντ γκαρντ των πρωταθλητών Ελλάδας από την περυσινή εντός έδρας νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Ρέλα (99-850 για τη φάση του TOP-16.

Για όσους δεν θυμούνται σ’ εκείνη την αναέτρηση, ο Βαγγέλης Μάντζαρης επίσης είχε σημειώσει 19 πόντους με το απίστευτο 100% στα τρίποντα (6/6/ τρίποντα, 1.2 βολές)

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button