ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ραφαέλ Μάρτινς για Ολυμπιακό!» (Videos)

1414691421_218063_1414693159_noticia_normal

Την περίπτωση του 27χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού της Λεβάντε συνδέουν με τους πρωταθλητές Ελλάδας ισπανικά Μέσα ενημέρωσης.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Κάθε ημέρα, που περνάει, όλο και αυξάνεται στον Ολυμπιακό η λίστα που αφρά τους παίκτε,ς οι οποίοι φέρονται να είναι μεταγραφικοί στόχοι των πρωταθλητών Ελλάδας.

Την Παρασκευή (12/8) ήταν η σειρά του Ράφαελ Μάρτινςε να δει το φως της δημοσιότητας ως υποψήφιου στόχου των «ερυθρόλευκων» για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Σύμφωνα με ισπανικά Μέσα ενημέρωσης, ο 27χρονος Βραζιλιάνος φορ της Λεβάντε, φέρεται να αποτελεί ένας από τους μεταγραφικούς πόθους του νέου προπονητή των Πειραιωτών Πάουλο Μπέντο και η περίπτωσή του εξετάζεται εμ ιδιαίτερη προσοχή

Ο Μάρτινς, προερχεται από μία εκπληκτική σεζόν με τα χρώματα της Μορεϊρένσε, στην οποία είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού από τη Λεβάντε, όπου πέτυχε  20 γκολ εκ των οποίων τα 16 στο πρωτάθλημα, έχοντας και μία ασίστ σε 31 ματς εκ των οποίων τα 27 στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, ο Ράφαελ Μάρτινς έχει να επιδείξει αξιόλογη παρουσία στη Βιτόρια Σετούπαλ (2013-2014), έχοντας να επιδείξει απολογισμό 28 συμμετοχών και 15 τερμάτων

Απολαύστε τον Βραζιλιάνο φορ στα παρακάτω ωιδεσο

 

https://youtu.be/OTdU91aVltM

 

https://youtu.be/gqohGZk-BUo

https://youtu.be/ABGVMZaKCeg

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button