ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Π. Μπέντο: “Μια τέτοια εικόνα δεν φανερώνει πως η ομάδα περνάει κρίση”

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του και από την συμπεριφορά τους στον αγωνιστικό χώρο εμφανίστηκε ο Πάουλο Μπέντο, παρά την ήττα 1-0 από τον ΑΠΟΕΛ στο Καραϊσκάκη. Ο τεχνικός των πρωταθλητών στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες που αν είχαν μετατραπεί σε γκολ η έκβαση του αγώνα θα ήταν διαφορετική, ενώ υποστήριξε πως με την εικόνα που δείχνει ο Ολυμπιακός δεν φανερώνει πως η ομάδα περνάει κρίση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πάουλο Μπέντο:

“Σήμερα πιστεύω πως κάναμε πολλά σωστά πράγματα ως ομάδα. Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, τον έλεγχο του αγώνα και η συμπεριφορά των παικτών ήταν σωστή. Είχαμε έναν ρυθμό στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι στο κομμάτι της ψυχολογίας. Μας έλειψαν όμως κάποια πράγματα με σημαντικότερο την αποτελεσματικότητα και την επίθεση. Δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε κάποιες από τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν. Αν το είχαμε κάνει θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα. Η στρατηγική μας ήταν καλή σε γενικές γραμμές και κάναμε πολλά από αυτά που είχαμε σχεδιάσει για αυτό το παιχνίδι. 

Είμαι ικανοποιημένος από την συμπεριφορά των παικτών μου και την απόδοσή τους στον αγωνιστικό χώρο.

Σχετικά με το αν περνάμε κρίση, είναι λογικό μια ομάδα του μεγέθους του Ολυμπιακού μετά από δύο σερί ήττες να υπάρχει αυτή η αίσθηση. Η εικόνα όμως που παρουσιάσαμε δεν φανερώνει πως περνάμε κρίση. Ήμασταν καλοί σήμερα και βάσει των όσων παρουσιάσαμε το αποτέλεσμα ήταν άδικο. Δεν αξίζαμε να χάσουμε”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button