ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πόσα να αντέξει ο καψερός!!!

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος στο παγκόσμιο μπάσκετ τον οποίο να έχουν “λυπηθεί” φίλοι και αντίπαλοι αυτός δεν είναι άλλος από τον Βατούτιν, τον ιδιοκτήτη της ΤΣΣΚΑ. Θα πει κανείς μας γράφει εκεί που δε πιάνει μελάνι, αλλά σίγουρα είναι ο μόνος άνθρωπος που έχει στην διάθεσή του “ζεστά” εκατομμύρια και είναι σαν να τα πετάει από το παράθυρο!

Και πάλι καλά δηλαδή που πήρε και μία Ευρωλίγκα το 2016 αλλιώς σίγουρα θα είχε αποσυρθεί από το μπάσκετ με αυτά που έβλεπε!!! Πόσες και πόσες φορές δεν είδε τα εκατομμύρια του να κάνουν “φτερά” ή να εξαφανίζονται. Και ο κύριος λόγος να είναι, στην συντριπτική πλειονότητα ο Ολυμπιακός! Ναι. Κατά βάθος, όλα από εκεί ξεκινούν. Μπορεί το 2012 να μην ήταν στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ ο Ιτούδης, αλλά από τότε ο Ολυμπιακός κληροδότησε στους Ρώσους ένα τεράστιο κόμπλεξ κατωτερότητας όταν έπαιζε μαζί του. Και το οποίο πλέον επεκτάθηκε, έχοντας πιο συχνή στάση τα Final Four. Η πιο συγκεκριμένα, όπου πέτυχε Ολυμπιακό!

Το 2014-15 ο Βατούτιν έδωσε τα κλειδιά στον Ιτούδη και την ίδια σεζόν στην Μαδρίτη τον “ξεκλείδωσε” ο Σπανούλης! Το 2016, αν δεν είχε δώσει ο ιδιοκτήτης της ΤΣΣΚΑ τα… μαλλιοκέφαλά του για να πάρει ότι καλύτερο κυκλοφορούσε στην “πιάτσα” πάλι τα ίδια θα γινόταν από… άλλο Ολυμπιακό, τον κόουτς Μπαρτζώκα! Και εκεί βέβαια χρειάστηκε μία τρομερή παράταση για να φτάσει μετά κόπων και βασάνων στην κατάκτηση της Ευρωλίγκα.

Το 2017 στην Πόλη, ξανάρθε ο Ολυμπιακός! Φέτος πετάχτηκε πάλι έξω αυτή τη φορά όμως από την Ρεάλ Μαδρίτης… Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα! Άντε μετά να μην… σουτάρει για τρεις τον Ιτούδη ο Βατούτιν!!!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button