ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πόσα θες να μας… τρελάνεις;

Αν είναι δυνατόν! Το ακούσαμε και αυτό δια στόματος του προέδρου της ΕΟΚ και γνωστού … πρασινοαίματου, Γιώργου Βασιλακόπουλου!

Σε συνέντευξη που έδωσε σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό, ο Βασιλακόπουλος ξεπέρασε κάθε όριο σοβαρότητας και ευπρέπειας προσβάλοντας την κοινή λογική και οποιονδήποτε άλλο φίλαθλο δεν ανήκει στο “πράσινο κοινό”!

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις, όπως ήταν φυσικό πέρασαν στο “ντούκου” αφού πιο θέμα ήταν ο τελικός και το που θα τον… κατακτήσει ο Παναθηναϊκός παρά η ατάκα της διαιτησίας!

Ειλικρινά, δεν ξερουμε τι να πούμε αλλά οι νέες του δηλώσεις ξεπερνούν τα όρια του θράσους, αφού τόνισε μετά παρρησίας ότι “πρέπει να σταματήσει πια η καραμέλα της διαιτησίας και όταν κάποια ομάδα χάνει να αποδέχεται την ήττα της”.

Μιλάει ο Βασιλακόπουλος για διαιτησία! Ποιος, ο Βασιλακόπουλος!

Αλλά ναι, ας μη γινόμαστε κακοί. Μάλλον θέλει να συνεχίσει το όραμά του για την εξυγίανση του ελληνικού μπάσκετ. Οι δηλώσεις αυτές προφανώς θα τοποθετούνται στο πλαίσιο των… non-call φάουλ που μπορεί να κρίνουν και ένα πρωτάθλημα, στις φτυσιές και τις αγκωνιές που έμειναν τόσα χρόνια ατιμώρητες ή και στην… εξυγίανση του πρόσφατου παρελθόντος με το φάουλ που ήρθε από την χώρα των… ψεμάτων στον Μάντζαρη στον πρόσφατο ημιτελικό Κυπέλλου που διοργανώνει η ΕΟΚ.

Εξυγίανση λέμε, όχι αστεία!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button