ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πόρτα σε Χίμκι για Μαντζαρη

Μία άκρως δελεαστική πρόταση για να αποχωρήσει  από τον Ολυμπιακό είχε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, μετά το τέλος της σεζόν.

Συγκεκριμένα, για τον 28χρονο γκαρντ  είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της η Χίμκι, η οποία ήθελε να τον εντάξει στο δυναμικό της και προσπάθησε να κάνει το κόλπο-γκρόσο, ωστόσο έπεσε σε… τοίχο.

Ο άνθρωπος που ζήτησε την απόκτησή του, δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος επιθυμούσε διακαώς να τον κάνει κάτοικο Μόσχας, καθώς ονειρευόταν ένα ιδανικό δίδυμο μαζί με τον Σβεντ, το οποίο θα σάρωνε και θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει στην Euroleague και να ανεβάσει επίπεδο του Ρώσους.

Οι πληροφορίες του Sportsroom.gr αναφέρουν ότι παρότι υπήρξε προσέγγιση από τη Χίμκι, εν τέλει τίποτα δεν προχώρησε, καθώς ο παίκτης μίλησε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και πάρθηκε η απόφαση να παραμείνει.

Ο Μάντζαρης έχει δεθεί με τον σύλλογο και παρά το γεγονός ότι μπορεί να ήταν πολύ δελεαστική η πρόταση, εκείνος αγαπάει τους ερυθρόλευκους, εκτιμάει όσα του έχουν προσφέρει και αναγνωρίζει όσα έχει πετύχει στην ομάδα του Πειραιά. Ακόμη, ανυπομονεί για τη νέα σεζόν, ελπίζοντας να έρθουν επιτυχίες και είναι ενθουσιασμένος (όπως και πολλοί παίκτες) με τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Κάπως έτσι λοιπόν, η προσπάθεια της Χίμκι «ναυάγησε» και ο Βαγγέλης Μάντζαρης παραμένει στον Ολυμπιακό.

Οφείλουμε πάντως να σημειώσουμε ότι ο ατζέντης του Έλληνα άσου, είχε αρνηθεί ότι υπήρξε επαφή του πελάτη του με τους Ρώσους.

ΠΗΓΗ SPORTSROOM

Σχετικά Άρθρα

Back to top button