Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πυρηνικό «όπλο» ο Καρίμ!

Σχεδόν ένα γκολ ανά παιχνίδι είναι ο εντυπωσιακός ρυθμός σκοραρίσματος του Ιρανού επιθετικού του Ολυμπιακού στην φετινή Super League.

 

Στο πρόσωπο του Καρίμ Ανσαριφάρντ φαίνεται να βρίσκει ο τεχνικός του Ολυμπιακού Τάκη Λεμονής τον φορ, που αναζητά η ομάδα, ώστε να … ξεμπουκώσει στο σκοράρισμα και να μπει σε μία ρότα επιτυχιών.

Ο διεθνής Ιρανός επιθετικός, ο οποίος παρεπιπτόντως στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν είχε βρεθεί με το …ενάμιση πόδι εκτός Ολυμπιακού, αφού δεν λογιζόταν στα πλάνα του πρώην τεχνικού των «ερυθρόλευκων» Μπέσνικ Χάσι (σ.σ. άλλωστε, αυτός ήταν κι ο λόγος που δεν δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα), παιχνίδι με παιχνίδι φροντίζει με την συνολική του εικόνα να θυμίζει σε όλους πόσο σημαντική μονάδα μπορεί να αναδειχθεί.

Καταλυτικό ρόλο στην διαρκή αγωνιστική του βελτίωση, έχει διαδραματίσει η παρουσία του Τάκη Λεμονή, ο οποίος, αφού αρχικά έβγαλε από την … ναφθαλίνη τον Ιρανό, φροντίζει να του δίνει συνεχώς ευκαιρίες.

Με την πλευρά του 27χρονου φορ να τις αρπάζει από τα μαλλιά και να δικαιώνει απόλυτα τον προπονητή του.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο Ανσαριφάρντ απέναντι στο Πλατανιά έφτασε αισίως τα τέσσερα τέρματα στην φετινή Super League σκοράροντας στο 68’ από την ασβεστένια βούλα του πέναλτι, πετυχαίνοντας σ’ εκείνο το χρονικό σημείο το 4-0 για τους Πειραιώτες.

Αν μπούμε στον .. πειρασμό και δούμε τα αγωνιστικά λεπτά, που έχει αγωνιστεί ο Ιρανός, θα διαπιστώσουμε ότι ο ρυθμός σκοραρίσματος του χαρισματικού φορ είναι εξαιρετικός! Και αυτό διότι, ο Καρίμ έχει αγωνιστεί μόλις 401 λεπτά σε αυτές τις 10 πρώtες «στροφές» του πρωταθλήματος. Γεγονός το οποίο αυτόματα σημαίνει με … απλά μαθηματικά ότι ο Ιρανός «βρίσκει δίχτυα» κάθε 100,25 λεπτά. Για να γίνουμε λίγο πιο … ποδοσφαιρικοί, σκοράρει σχεδόν μία φορά κάθε ματς, όπως μαρτυράει ο συνβτελεστής (0,8977 γκολ ανά ματς). Καθόλου άσχημα…

Συμπερασματικά ο Ολυμπιακός μπορεί να περιμένει πάρα πολλά από τον αποτελεσματικό και συνετό Ιρανό, ο οποίος δείχνει πιο αποφασισμένος από ποτέ, ώστε να οδηγήσει τους «ερυθρόλευκους» στην εκπλήρωση των υψηλών στόχων που έχουν θέσει

 

Σκοράρει ο Καρίμ κερδίζει ο Θρύλος!

Επίσης, με αφορμή τον ρυθμό σκοραρίσματος του διεθνούς Ιρανού επιθετικού, προκύπτει ακόμη μία ενδιαφέρουσα αγωνιστική πτυχή για τον Ολυμπιακό.

Αυτή που θέλει τους πρωταθλητές Ελλάδας να κερδίζουν πάντα στις φετινές αναμετρήσεις της Super League, όπου ο Ανσαριφάρντ έχει βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα!

Για όσους δεν θυμούνται, ο 27χρονος φορ σκόραρε στην κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση της πρεμιέρας κόντρα στη Λάρισα (4-1) στον Ναό, δύο φορές απέναντι στην πρώην του ομάδα τον Πανιώνιο (σ.σ. στην νίκη του Ολυμπιακού με 4-3) και χθες στο επιβλητικό 5-1 επί του Πλατανιά

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button