ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρώτο τεστ με Ερυθρό Αστέρα

Τα αδέλφια μας αντιμετωπίζει απόψε ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του τουρνουά του Ηρακλείου σ’ ένα πολύ δυνατό φιλικό ενόψιε της επικείμενης έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων (20:30 – COSMOTE Sport4).

 

Το πρώτο από μία σειρά πολύ δυνατών φιλκών στο πλαίσιο της κρίσιμης τελικής ευθείας της προετοιμασίας του δίνει απόψε ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» στο πλαίσιο της πρεμιέρας του τουρνουά του Ηρακλείου αντιμετωπίζουν τον Ερυθρό Αστέρα (20:30 – CS4) με τον τεχνικό Γιάννη Σφαιρόπουλο να έχει την ευτυχία πλέον να διαθέτει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, εκτός του Γιώργου Πρίντεζη ο οποίος ένιωσε σφίξιμο στην μέση και κάνει θεραπεία στην Αθήνα.

Γεγονός το οποίο παρέχει τη δυνατότητα στον 51χρονο προπονητή να τσεκάρει τον βαθμό αγωνισιτκής ετοιμότητας των συντριπτικά περισσότερων παικτών του, αλλά και το κατά πόσο έουν αφομοιώσει όλα όσα γίνονται στις προπονήσεις

Να θυμίσουμε ότι στο συγκεκριμένο τουρνουά βρίσκονται εκτός από τον Ολυμπιακό και τον Ερυθρό Αστέρα και η Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ούνιξ Καζάν. Οι νικητές των δύο ζευγαριών θα αναμετρηθούν την Κυριακή για την κατάκτηση του τουρνουά, ενώ και οι χαμένοι των δύο αγώνων θα βρεθούν αντιμέτωποι νωρίτερα της ίδιας ημέρας.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button