ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Πρώτη συνάντηση και στην ιστιοπλοΐα

Έναρξη της νέας χρονιάς και για το τμήμα της ιστιοπλοΐας του  Ολυμπιακού  καθώς σήμερα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των ανθρώπων της Ακαδημίας στην ιστορική λέσχη του Θρύλου στην Μαρίνα Ζέας.

Οι ερυθρόλευκοι  προχώρησαν  στη στελέχωση του τμήματος  με καταξιωμένους προπονητές  που έχουν ως στόχο πολλές επιτυχίες αλλά και την ανάδειξη πρώτα αθλητών και στη συνέχεια πρωταθλητών.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, οι αθλητές και οι αθλήτριες των Ακαδημιών καθώς και οι γονείς τους, ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας την νέα περίοδο καθώς και για τα προγράμματα όλων των τμημάτων.

Ο διευθυντής των Ακαδημιών του Ολυμπιακού Μανώλης Τσιρογιάννης, ο έφορος του τμήματος Γρηγόρης Δέδες και ο επικεφαλής προπονητής του τμήματος Ιστιοπλοΐας του Ολυμπιακού, Γιώργος Ξύπας παρουσίασαν το πλάνο της Ακαδημίας για μια επιτυχημένη σεζόν.

Ο επικεφαλής προπονητής του τμήματος Ιστιοπλοΐας του Ολυμπιακού, Γιώργος Ξύπας, δήλωσε στο olympiacossfp.gr:

 

«Είμαι χαρούμενος που μπαίνω στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Μεγάλωσα στον Πειραιά αλλά δεν είχα την ευκαιρία μέχρι σήμερα να συνεργαστώ με τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό. Είναι μεγάλη μου τιμή να συνεισφέρω στην αναγέννηση ουσιαστικά του ιστιοπλοϊκού τμήματος να το φτάσουμε ψηλά. Εύχομαι στα παιδιά πρώτα καλή σχολική χρονιά μιας και αρχίζουν τα σχολεία ουσιαστικά και φυσικά καλή αθλητική χρονιά.

Εμείς προσκαλούμε τα παιδιά από 6 ετών να έρθουν στον σύλλογο μας στο τμήμα της ιστιοπλοΐας να τα μυήσουμε στα μυστικά της θάλασσας και να τα κάνουμε να αγαπήσουν το άθλημα της ιστιοπλοΐας Θέλουμε πρώτα να γίνουν αθλητές και μέσα από την αγάπη τους για το άθλημα να μπορέσουμε να τα κάνουμε και σιγά σιγά πρωταθλητές. Το άθλημα είναι μοναδικό και το ότι κάθε φορά έχεις να κάνεις με διαφορετικές καιρικές συνθήκες είναι μια πρόκληση για τα μικρά παιδιά αλλά και τα μεγαλύτερα, να μπορούν να ταξιδέψουν μόνοι τους ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος εκμεταλλευόμενοι μόνο τον αέρα».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button