ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρώτη και καλύτερη η Κ-15!

Με άνετη νίκη επί του Πλατανιά με 2-0 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ολοκλήρωσε η Κ-15 του Ολυμπιακού τις υποχρεώσεις της στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος.

 

Σ’ αγώνα της 20ης και τελευταίας ημέρας του Νοτίου Ομίλου του Πρωταθλήματος Super League K-15 που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στο Ρέντη ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Πλατανιά και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην πρώτη θέση με 46 πόντους.

Οι πιτσιρικάδες που Θρύλου, που ανέτρεψαν στην διάρκεια της διοργάνωσης διαφορά 8 βαθμών τερμάτισαν με 4 πόντους περισσότερους από τον 2ο Ατρόμητο Αθηνών και προκρίθηκαν πανάξια στον τελικό ο οποίος θα διεξαχθεί στις 28 ή 29 Απριλίου. Αντίπαλος θα είναι ο νικητής του Βορείου Ομίλου, ο ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 10′ άνοιξε το σκορ (1-0) με ένα δυνατό σουτ του Γούλα από το ύψος της περιοχής. Η ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα από τον Πλατανιά και στο 2ο ημίχρονο όταν ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της διπλασίασε τα γκολ και είχε και δυο δοκάρια.

Το 2-0 σημειώθηκε στο 59′. Ο Σουρλής ο οποίος είχε δυο δοκάρια στο 49′ και στο 50′ έδωσε ασίστ στον Παπαδόπουλο ο οποίος μέσα από την μικρή περιοχή βρήκε δίχτυα! Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει να δημιουργεί ευκαιρίες αλλά δεν έφτασε στην επίτευξη 3ου γκολ.

Ο τεχνικός της Κ-15 του Ολυμπαικού Γιώργος Παπακωστούλης μετά από τον αγώνα σημείωσε: «Αυτά τα παιχνίδια θέλουν σωστή διαχείριση περισσότερο στο ψυχολογικό κομμάτι. Όλα τα παιδιά ήξεραν ότι η ομάδα είχε προκριθεί μετά από τη νίκη της στο Περιστέρι στον τελικό και θα έπρεπε να είναι συγκεντρωμένα σ’ ένα αδιάφορο βαθμόλογικά παιχνίδι όπως ήταν αυτό με τον Πλατανιά. Τα κατάφεραν πολύ καλά αφού πραγματοποίησαν ιδιαίτερα καλή εμφάνιση και κέρδισαν άνετα. Ο αγώνας αυτός δεν ήταν μόνο δύσκολος στο ψυχολογικό κομμάτι αλλά και λόγω του γηπέδου αφού η ομάδα έπαιξε για πρώτη φορά σε χόρτο. Μπράβο στα παιδιά. Από εδώ και πέρα θα δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι στον τελικό. Οι στόχοι του Ολυμπιακού είναι γνωστοί. Με δουλειά και πίστη θα τα καταφέρουμε».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καραργύρης, Τζόρβας (45′ Αρσενίδης), Τσάβος, Κεραμίδας (53′ Καρακώστας), Θεοδωρόπουλος, Γούλας, Τιμολέων, Γεωργακόπουλος (58′ Παυλής), Παπαδόπουλος (62′ Παπαγεωργίου), Σουρλής, Τόλιος (45′ Ντότης).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Τζολάκης, Καραπιδάκης, Μαλιχούτης, Γιαννικάκης, Νιαυραδάκης, Φασαράκης, Αλιφιεράκης (63′ Μπερικάκης), Νταγκουνάκης (67′ Γκολόσι) , Φραγγεδάκης (41′ Μάλαμας), Σκέντζος (76′ Βάρδας), Δρικάκης (73′ Mαρκαντωνάκης).

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button