ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Πρώτη» για Σκαφίδα!

Την «παρθενική» του συμμετοχή σε αποστολή της επαγγελματiκής ομάδας του Ολυμπιακού καταγράφει ο 17χρονος τερματοφύλακας στην αναμέτρηση με την Οσμανλισπόρ.

 

Ιδιαίτερο και ξεχωριστό είναι για τον Δημήτρη Σκαφίδα το ταξί του Ολυμπιακού στην Άγκυρα για τις ανάγκες της αυριανής καθοριστικής ρεβάνς με την Οσμανλισπόρ για τη φάση των «32» του  Europa League!

Ο Ολυμπιακός του Πάουλο Μπέντο συνεχίζει απλόχερα να δίνει ευκαιρίες σε παιδιά που προέρχονται από τα πλούσια τμήματα υποδομής και ξεχωρίζουν για το ταλέντο, αλλά και την δίψα του για διάκριση υπηρετώντας την κορυφαία ομάδα της χώρας και μία από τις σπουδαιότερες της Ευρώπης!

Την Τετάρτη (22/2) ήταν η σειρά του Δημήτρη Σκαφίδα να πάρει το βάπτισμα του πυρός σε αποστολές της επαγγελματικής ομάδας! Ο 17χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος πρόσφατα προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του Θρύλου επιλέχθηκε από τον Πάουλο Μπέντο στην αποστολή για τις ανάγκες του κρίσιμου επαναληπτικού με τον Οσμανλισπόρ και θα έχει την ευκαιρία να πάρει μία πρώτη γεύση από ευρωπαϊκό ταξίδι των πρωταθλητών Ελλάδας.

Με αυτόν τον τρόπο επιβραβεύτηκε η σκληρή δουλειά, αλλά και η τρομερή διάθεση που επιδεικνύει ο νεαρός πορτιέρο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button