Χωρίς κατηγορία

«Πρώτη» για Αθηναίου, Μαραγγό

timthumb

Την παρθενική τους συμμετοχή στην δωδεκάδα του Ολυμπιακού σε φετινό παιχνίδι της Α1 κατέγραψαν οι δύο Έλληνες παίκτες  κόντρα στον Κολοσσό.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Αρκετές ιδιαιτερότητες είχε για τον Ολυμπιακό το αποψινό εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Κολοσσό στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνισιτκής της Α1.Basket League.

Οι πρωταθλητές, οι οποίοι για πρώτη φορά παρατάχθηκαν χωρίς τον αρχηγό και φυσικό τους ηγέτης Βασίλη Σπανούλη και Νίκολα Μιλουτίνοφ, οι οποίοι κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθούν και να πάρουν ανάσες, ευτύχησαν να έχουν για πρώτη φορά στην 12άδα τους, τους Γιάννη Αθηναίου και Πάρη Μαραγγό.  Στο πλαίσιο του αναγκαίου ροτέισον, ωστε αν βγει χωρίς απώλειες και συνέπειες η ιδιαίτερα απαιτητική φετινή σεζόν σε όλες τι διοργανώσεις.

Μάλιστα, ο 28χρονος διεθνής γκαρντ πραγματοποίησε την παρθενική του συμμετοχή, πετυχαίνοντας μάλιστα και το πρώτο καλάθι του Ολυμπιακού (σ.σ. ισοφαρίζοντας σ’ εκείνο το σημείο σε 3-3 με σουτ τριών πόντων), ενώ ο νεοαποκτηθείς  Πάρης Μαραγγός δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου, αφού δεν βοήθησε το παιχνίδι, το οποίο είχε χαρακτήρα ντέρμπι μέχρι το τέλος του.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button