ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρόταση σε Άαρον Τζάκσον!

Συνεχίζει να… χτυπάει αλύπητα σε όλα τα μέτωπα ο Ολυμπιακός, έχοντας ως στόχο την επιστροφή στις κορυφές της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Την περασμένη εβδομάδα, Πρίντεζης και Μάντζαρης ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό και η εβδομάδα που ξεκίνησε έχει στο μενού μεταγραφές!!!

Το νέο όνομα που “έσκασε” είναι αυτό του Άαρον Τζάκσον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Μία μεταγραφή που αν ολοκληρωθεί θα σημαίνει πως ο Ολυμπιακός προσθέτει στο οπλοστάσιό του ένα τεράστιο όπλο!

Σύμφωνα με το έγκυρο Eurohoops και τον συνάδελφο Νίκο Βαρλά, το όνομα του Αμερικανού γκαρντ που προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, “παίζει” πολύ δυνατά για την Αναντολού Εφές που του προσφέρει διετές συμβόλαιο.

Όμως, κάπου εδώ μπαίνει και ο Ολυμπιακός! Το όνομα του παίκτη υπάρχει και στην μεταγραφική λίστα του Γιάννη Σφαιρόπουλου με την διοίκηση των “ερυθρολεύκων”, μετά την διαφαινόμενη συμφωνία με το Γιάνις Στρέλνιεκς, να προσπαθεί να ολοκληρώσει ακόμα μία σημαντική μεταγραφή. Και η πρόταση του Ολυμπιακού είναι για διετές συμβόλαιο. Βρισκόμαστε λοιπόν εν αναμονή των εξελίξεων!

Ο Τζάκσον αγωνίστηκε σε 34 αγώνες την περσινή σεζόν με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχοντας κατά μέσο όρο 7.6 πόντους, 3.6 ασίστ και 1.4 ριμπάουντ. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό αμυντικό ενώ στα 30 του χρόνια διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία έχοντας αγωνιστεί σε 5 διαδοχικά Final 4.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button