ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Πρόταση από Ολυμπιακό ο Ρος»

thumbnail

Κρούση από τους πρωταθλητές Ελλάδας αποκαλύπτουν γαλλικά Μέσα ενημέρωσης, αναφερόμενα στην περίπτωση του 24χρονου στόπερ της Λιόν.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Έντονη είναι η κινητικότητα που επικρατεί στα νεταγραφικα΄δρώμενα του Ολυμπακού. Η έλευση του Βίκτορ Σάντεθ, μπορεί να τροποποίησε σε σημαντικό βθαμό την …ατζέντα, αναφορικά με τις προτεαιότητες ακι την ονοματολογία, ωστόσο το σίγυρο είναι ότι οι προσεχείς ημέρε ςπροβλέπονβτια ιδιαίτερα καθοριστικές, όσον αφορά την προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ.

Το όνομα του Λίντσει Ρος απασχολεί την «ερυθρόλευκη» επικραιότητα.

Μία από τις βασικές προτεραιότητες των πρωταθλητω΄ν Ελλάδας είναι η ουσιστιή ενίσχυση στο κέντρο της άμυνα, παρά το γεγονός ότι δεν έχει παραχωρηθεί κάποιος εκ των Μποτία, Ντα Κόστα και Σιόβα.

Τη στιγμή, όπου όλα έδειχνα ότι ο 24χρονος κεντιρκός μαυντικός της Λιόν φαινόιταν να βρίσκεται προ των πυλών της μεταγραφής του στην Λοριάν, ομάδα, στην οποία αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού τη σεζόν, που ολοκληρώθηκεμ, η υπόθεσή του φαίνεται να …κολλάει. Κάτι, που αναφέρει σε δημοσίευμά της, η έγκυρη «L’ Equipe»:

«Η μεταγραφή του Λίντσεϊ Ρος στη Λοριάν δεν είναι βέβαιη», γράφει το δημοσίευμα και καταλήγει.

«Έχοντας άλλες προτάσεις από ομάδες όπως ο Ολυμπιακός βασικότερα, ο παίκτης έχει πάρει τον χρόνο του και συνεχίζει να διαπραγματεύεται».

Ο 24χρονος στόπερ είχε παίξει την περσινή σεζόν ως δανεικός με τη Λοριάν, στην οποία είχε 12 παιχνίδια βασικός (10 για το πρωτάθλημα και 2 για Κύπελλο), με την ομάδα του να φτάνει στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου και να χάνει από την Παρί Σεν Ζερμέν. Η τιμή του είναι περίπου 2 με 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το 2018.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button