ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρόστιμο σε Ολυμπιακό

SEF

Το ποσό των 2.200 ευρώ θα κληθεί να πληρώσει η πειραϊκή ΚΑΕ για συμπεριφορά οπαδών της στον πρώτο τελικό με τον ΠΑΟ.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Με πρόστιμο ύψους 2.200 ευρώ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Ολυμπιακός για συμπεριφορά οπαδών της στον πρώτο τλειό των πλέι – οφ κόντρα στον ΠΑΟ.

Αν και δεν υπήρξαν έκτροπες καταστάσεις όπως τα προηγούμενα χρόνια, η ΚΑΕ Ολυμπιακός τιμωρείται, ενώ για τον ίδιο λόγο θα πληρώσει πρόστιμο η ΚΑΕ Άρης, όσον αφορά το μικρό τελικό με την ΑΕΚ.

Μετά τα εκτός ορίων υβριστικά συνθήματα των οπαδών της ΑΕΚ στον 3ο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, φαίνεται ότι το αρμόδιο όργανο της ΕΟΚ ευαισθητοποιήθηκε σχετικά με την ηθική προσβολή των καλαθοσφαιριστών, όσο και με την εν γένει συμπεριφορά των οπαδών.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα κληθεί να πληρώσει 2.200 ευρώ, ενώ η ΚΑΕ Άρης θα πληρώσει 500 ευρώ.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ: α) για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτη μη φυσικά πρόσωπα, που δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 800,00€ και β) για το υβριστικό σύνθημα με αποδέκτη φυσικό πρόσωπο, επίπληξη και πρόστιμο 1.400,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 19-5-2016.

Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ ΚΑΕ για υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα, που δεν συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 500,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ΑΕΚ της 18-5-2016″.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button