ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρόβλημα και με Λοτζέσκι, Μάντζαρη!

Εκτός του Γιώργου Πρίντεζη, το Σάββατο διαπιστώθηκαν δύο ακόμη σοβαρά «θέματα» στον Ολυμπιακό και αφορούν τις περιπτώσεις των Ματ Λοτζέσκι και Βαγγέλη Μάντζαρη, η παρουσία των οποίων στο ΟΑΚΑ κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

 

Τελειωμό δεν φαίνετια να έχει στον Ολυμπιακό η απίστευτη κακοδαιμονία που κυνηγάει την ομάδα με τους συνεχόμενους τραυματισμούς βασικών παικτών!

Σαν να μην έφτανε ο σοβαρός νέος τραυματισμός του Γιώργου Πρίντεζη στην μέση, ο οποίος στοίχισε τη συμμετοχή του υπαρχηγού στην αναμέτρηση με την Μπάμπεργκ, στην απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου ήρθαν να προστεθούν δύο ακόμη σημαντικά «αγκάθια» για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους συνεργάτες του.

Αυτά αφορούν τους Ματ Λοτζέσκι και Βαγγέλη Μάντζαρη!

Θέματα, τα οποία ήρθαν να προσθέσουν τον προβληματισμό όλων ενόψει του ντέμρπι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, ο μεν Πρίντεζης, αρκέστηκε σε θεραπεία, διαπιστώθηκε ότι παρουσίασε μυικό σπασμό ιερονωτιαίων

Σε ό,τι αφορά τους Ματ Λοτζέσκι και Βαγγέλη Μάντζαρη, οι οποίοι αισθάνθηκαν ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της αανμέτρησης με την Μπάμπεργκ, η κατάσταή τους δημιούργησε ανησυχία στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο.

Ο μεν Λοτζέσκι έχει μυικό σπασμό στον αριστερό προσαγωγό, ενώ σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Βαγγέλη Μάντζαρη, ο 26χρονος διεθνής γκαρντ φέρει αιμάτωμα εσω κεφαλής δεξιού γαστροκνημιου ύστερα από γονατιά που δέχθηκε.

Όλοι τους θα κάνουν αγώνα δρόμου από τη πλευρά τους, ώστε να «νικήσουν» τα προβλήματα τραυματισμών τους, αλλά και την μάχη με τον χρόνο και να τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους Γιάννη Σφαιρόπουλου, ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 15η αγωνιστική της Basket League

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button