ΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρωταθλητής Ελλάδας στο σκιφ ο Αγγελόπουλος!

IMG_20160507_132918

Τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας στο σκιφ κατέκτησε ο Κωπηλάτης του Ολυμπιακού.

Έπεσε η αυλαία του 82ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας με την συγκομιδή των μεταλλίων να είναι ένα χρυσό ένα αργυρό ένα χάλκινο. Ο Βασίλης Αγγελόπουλος αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας στο Σκιφ Ανδρών πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Παράλληλα στο Σκιφ Ανδρών ο Γιάννης Αριστιάδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, ενώ το πλήρωμα με τους Παναγιώτη Παρακοίλα, Γιώργο Μπεγνή, Γιάννη Αριστιάδη και Βασίλη Αγγελόπουλο ήρθε δεύτερο στο αγώνισμα του τετραπλού Σκιφ. Η μεγάλη έκπληξη των του πρωταθλήματος ήταν ο Βαγγέλης Στυλιανουδάκης ο οποίος τερμάτισε στην 4η θέση στον τελικό Ανδρών παρότι είναι μόλις 18 ετών και ασχολείται με την κωπηλασία μόλις 7 μήνες. Τέλος, πρώτος στον μικρό τελικό τερμάτισε ο Νίκος Γεραρδής.

Βουγίδης: «Τεράστια επιτυχία»

Ο έφορος των Ναυταθλητικών Τμημάτων του Ολυμπιακού, Τάσος Βουγίδης δήλωσε στο osfp.gr: «Οι συνθήκες για διεξαγωγή τέτοιων αγώνων ήταν ιδανικές, οι αθλητές ξεπέρασαν τους εαυτούς τους, εάν δεν είχαμε την ατυχία στην κούρσα του Σκιφ Ανδρων με τον Αριστιαδη να του σπάνε τα υποπόδια θα είχαμε ένα χρυσό μετάλλιο ακόμη. Στους οχτώ καλύτερους σκιφίστες στην Ελλάδα καταφέραμε να έχουμε τους τρεις από τον Ολυμπιακό είναι τεράστια επιτυχία. Στο τετραπλό Σκιφ οι αθλητές μας προσπάθησαν για το καλύτερο, και με δανεικό σκάφος της τελευταίας στιγμής το αργυρό μετάλλιο είναι επιτυχία. Θέλω να αφιερώσω τις νίκες αυτές στη μνήμη του Γιώργου Μοναχού έφορο του τμήματος κωπηλασίας και πρόεδρο της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας.

Επίσης θέλω θερμά να ευχαριστήσω τον φίλο και Πρόεδρο της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Γιάννη Καρρά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος και την φιλοξενία που είχε η ομάδα μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Ακόμη τον Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου Καστοριάς για τον δανεισμό του τετραπλού Σκιφ ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τους αγώνες στο πρωτάθλημα. Και τέλος τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών για τον δανεισμό ενός σκάφους Σκιφ.

Στο μετά αγωνιστικό πλάνο οι αθλητές θα ξεκουραστούν λίγες μέρες και θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους με στόχο την Εθνική Ομάδα πιστεύω ότι ο Αριστιαδης Γιάννης ο Στυλιανουδάκης Βαγγέλης και ο έμπειρος Αγγελόπουλος Βασίλης είναι αθλητές οι οποίοι έχουν θέση στην Νέα Εθνική Ομάδα. Ευχαριστώ τους προπονητές για την οργανωμένη δουλειά που κάνουν και μη ξεχνάμε ότι έχουμε δυο από τους κορυφαίους προπονητές στο Τμήμα μας τον Παναγιώτη Λίβανο και τον πολύ έμπειρο Δημοσθένη Κούβαρη. Τώρα έχουμε δύο πανελλήνια πρωταθλήματα ακόμη, ένα στο τέλος Ιουλίου στα Ιωάννινα το Παίδων Κορασίδων και ένα αρχές Αυγούστου των αρχαίων ανάπτυξης. Ετοιμαζόμαστε και για αυτές τις διοργανώσεις».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button