ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Ηπείρου η Σχολή Ιωαννίνων

Την κατάκτηση του τίτλου της ΕΠΣ Ηπείρου στου Παίδες, πανηγύρισε η Σχολή του Ολυμπιακού που εδρεύει στα Ιωάννινα.

 

Την εκπληκτική δουλειά που γίνεται στις Σχολές του Ολυμπιακού σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, ήρθε να επιβεβαιώνει με τον πιο πειστικό τρόπο η Σχολή Ιωαννίνων.

Οι ομάδα Παίδων του Θρύλου (2003-04) της ΕΠΣ Ηπείρου στα Ιωάννινα με προπονητή τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Αλέκο Τάτση, κέρδισε με 4-1 τον ΑΟ Γιάννινα στον τελικό που διεξήχθη την Τετάρτη στο ΠΕΑΚΙ και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Τα παιδιά της Σχολής έδειξαν για ακόμη μια φορά ότι διαθέτουν ταλέντο και πως δουλεύουν σε υψηλά στάνταρ πάντα υπό την επίβλεψη της Διεύθυνσης Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Εξάλλου το διήμερο 11-12 Ιουνίου κλιμάκιο της Ακαδημίας μας βρέθηκε στα Ιωάννινα και είχε την ευκαιρία να αξιολογήσει τους ποδοσφαιριστές της Σχολής.

Για να φτάσουν στον τελικό επικράτησαν με 2-1 (Τασιούλας, Ντούκας) του ΠΑΣ Γιάννινα στον ημιτελικό. Στον τελικό σκόραραν οι: Ντούκας (2), Τζάλλας, Ναούμης.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Λαδιάς Μιχαήλ, Λύτρας Σωκράτης, Μόσχος Νότης, Ντούκας Νίκος, Τζάλλας Νίκος, Γκέκας Νίκος, Ζιώγας Σπύρος, Σαούγκος Κώστας, Τασιούλας Ναπολέων, Ντοντόρος Ευάγγελος, Αγγάς Θωμάς, Παπουτσής Σταύρος, Ναούμης Νίκος, Ζώτος Νικηφόρος, Ζώης Παναγιώτης, Μοτσενίγος Νικήτας, Ζώνιος Ευάγγελος.

Ο προπονητής της ομάδας Αλέκος Τάτσης τόνισε: «Μπράβο σ’ όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους. Έδειξαν χαρακτήρα σ’ όλα τα παιχνίδια και το σημαντικό είναι ότι βελτιώνονται συνεχώς μέσα από τους αγώνες και τις προπονήσεις. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά με όνειρο να δώσουμε στα παιδιά τα εφόδια εκείνα έτσι ώστε να προχωρήσουν στο ποδόσφαιρο και μια ημέρα κάποια από αυτά να παίζουν στην Ακαδημία ή και στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού».

Συγχαρητήρια στους Πρωταθλητές ΕΠΣ Ηπείρου έδωσαν και οι επικεφαλής της Σχολής κ.κ Αποστόλου και Μητσιόπουλος.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button