ΠΟΛΟ

“Προχωράμε με πάθος και ψυχή”

Χαρούμενη για τη νίκη κόντρα στην Πάντοβα, ήταν μετά το τέλος της αναμέτρησης η Αλεξάνδρα Ασημάκη. Η φουνταριστή του Θρύλου, στις δηλώσεις της μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε οτι ο Θρύλος προχωρά με πάθος και ψυχή στα δύο επόμενα παιχνίδια, μιας και στόχος είναι όχι μόνο η πρόκριση στην επόμενη φάση της Euroleague, αλλά και η πρωτιά στον όμιλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

“Εντάξει οι Ιταλίδες είναι μια ομάδα που παίζουνε βρόμικα, πάντα με αυτές περιμένουμε σχετικά μια κλειστή άμυνα. Παίζουν πολύ τη ζώνη ανάμεσα. Εντάξει θεωρώ οτι είναι σαφής η υπεροχή της δικιάς μας ομάδας, γιατί είμαστε σαφέστατα μια καλύτερη ομάδα από την Πάντοβα, με βαθύτερο ρόστερ. Φάνηκε και στην τελευταία περίοδο η υπεροχή μας, εξάλλου ο τρόπος με τον οποίο παίζουμε στην άμυνα είναι αυτός, κάτι που έγινε και σήμερα σε ένα παιχνίδι αρκετά περίεργο, δεχτήκαμε πέντε γκολ στην αρχή που είναι πάρα πολλά για εμάς, με καθαρά δικά μας λάθη, δεχθήκαμε κάποια χαζά γκολ, με κάποιες περίεργες διαιτητικές αποφάσεις. Για παράδειγμα εγώ είχα δύο ποινές από το πρώτο οκτάλεπτο σε άκυρα σημεία της πισίνας, άρα τόσο εγώ όσο και η ομάδα μου είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια κατάσταση στο ρόστερ, κάποιες αλλαγές για να μπορέσω να μείνω και εγώ στο παιχνίδι μέχρι το τέλος, κάτι το οποίο το καταφέραμε. Πήραμε μια ικανοποιητική διαφορά, θεωρώ οτι τα τρία γκολ είναι μια καλή διαφορά από τα κορίτσια από την Πάντοβα, που δεν είναι καλύτερη ομάδα, σαφώς καλύτερες εμείς αλλά είναι μια καλή ομάδα, και προχωράμε, αύριο είναι ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι, με μια διαφορετική ομάδα, τις Ρωσίδες. Πολύ επιθετική ομάδα, και στην άμυνα αλλά και στην επίθεση ρισκάρουν πάρα πολύ, προχωράμε με σοβαρότητα και πάθος και ψυχή”.

Στο αν το αυριανό παιχνίδι με την Ουραλότσκα θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου, τόνισε:

“Ναί, σαφέστατα. Αν κάνουμε καταρχάς εμείς τη δουλειά μας που είναι να κερδίσουμε, έχουμε εξασφαλίσει την πρωτιά, για τη Μεσίνα αυτά που γνωρίζουμε έτσι είναι μια αρκετά πιο αδύναμη ομάδα από τις υπόλοιπες. Εντάξει όλα φαίνονται στο νερό. Εμείς προχωράμε αύριο σαν να μην έχει συμβεί τίποτα σήμερα, σα να ξεκινάμε από το μηδέν για την αυριανή νίκη”.

Δείτε και το βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Back to top button