ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Προχωράμε βήμα – βήμα»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την νίκη και την άνετη πρόκριση επί της Λοκομοτίβ Μπακού παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Φερνάντο Μπενίτεθ. 

 

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός και τον επαναληπτικό κόντρα στην Λοκομοτίβ Μπακού σφραγίζοντας το εισιτήριο της πρόκρισης για τα προημιτελικά του Challenge Cup.

Η εν γένει εμφάνιση, των «ερυθρόλευκων» και φυσικά η πρόκριση χαροποίησε τα μέγιστα τον Ισπανό τεχνικό των «Πειραιωτών που έδωσε το στίγμα του ενόψει της καθοριστικής συνέχειας

«Παίξαμε πολύ καλά και στα δύο παιχνίδια και πήραμε δίκαια την πρόκριση. Γνωρίζαμε ότι η Λοκομοτίβ Μπακού είναι πιο επικίνδυνη στην έδρα της απ’ ότι στο πρώτο παιχνίδι στον Πειραιά και μπήκαμε συγκεντρωμένα για να δείξουμε ότι ήρθαμε για τη νίκη. Είμαι ευτυχισμένος που φέραμε στους οπαδούς μας τη νίκη και προχωράμε βήμα βήμα την πολύ καλή πορεία μας στην Ευρώπη. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και το επιτελείο. Μετά τα δυο πρώτα σετ, παραμείναμε συγκεντρωμένοι και όσοι παίκτες μπήκαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό».

Στεφάνου: «Δείξαμε σοβαρότητα»

Από την πλευρά του ο Γιώργος Στεφάνου δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr τα εξής: «Δείξαμε σοβαρότητα γιατί γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλό μας είναι υποδεέστερος. Τον τελευταίο καιρό αρχίζουμε και βελτιωνόμαστε σε πολλά στοιχεία του παιχνιδιού μας και αυτό είναι το πιο αισιόδοξο στην παρούσα φάση μιας και από εδώ και στο εξής έρχονται συνεχόμενα παιχνίδια και ουσιαστικά. Θέλουμε από εδώ και πέρα να αρχίσουμε να παρουσιάζουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Το επόμενο παιχνίδι είναι με τη Νίκη Αιγινίου και όταν θα έρθει η ώρα θα ασχοληθούμε με τον αντίπαλο μας στο Challenge Cup».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button